OTKIVAMO POZADINU NIKOLIĆKINOG BESA: Zbog šeme s Bekvalačevom, Ana preti Rasti da će mu oduzeti dete

Autor:

Zabava

08.11.2022

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada se Nikolićka pre dva dana obrušila na oca svog deteta putem društvene mreže, to je, u prvi mah, delovalo kao grom iz vedra neba

OTKIVAMO POZADINU NIKOLIĆKINOG BESA: Zbog šeme s Bekvalačevom, Ana preti Rasti da će mu oduzeti dete

Foto: Republika/Vladimir Lukić,e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Pevačica Ana Nikolić napala je bivšeg supruga Stefana Đurića Rastu zbog bliskosti s Natašom Bekvalac, te zapretila da mu više neće dati da viđa ćerku Taru, saznaje Srpski telegraf.

Foto: instagram bekvalceva

 

Naime, kada se Nikolićka pre dva dana obrušila na oca svog deteta putem društvene mreže, to je, u prvi mah, delovalo kao grom iz vedra neba, ali s obzirom na to da je neposredno pre njenog obraćanja osvanuo vreli snimak s nastupa Bekvalčeve i Raste, ispostavilo se da je ipak to bio okidač za Anine izlive besa.

Foto: instagram bekvalceva

 

Njoj je, kako saznajemo od izvora bliskog pevačici, momentalno pao mrak na oči i počela je da pije od ranog jutra da bi se smirila.

Foto: Instagram printscreen

 

Međutim, kako je dan odmicao, umesto da se smiri, ona je u jednom trenutku načisto odlepila i počela Rasti da preti putem Instagrama, ali i privatnih poruka.

- Ana Rasti nikada nije oprostila taj duet s Natašom jer je odmah posle snimanja spota počela priča da je koleginica u šemi s njenim bivšim. Njihov vatreni nastup u Parizu sada joj je poslužio kao okidač da ga javno blati jer, za razliku od nje, koja je zbog problema s alkoholom često predstavljena kao loša majka, on slovi za dobrog i požrtvovanog oca i pored toga što nije krio da konzumira narkotike i što je zbog toga i ležao u kućnom pritvoru - priča upućeni izvor i nastavlja:

- Nikolićka je od ranog jutra u jednom salonu počela da pije, a zatim i piše bivšem mužu da će prekinuti svaki kontakt s njim, te da će mu zabraniti i kontakt s ćerkom. Kako je on ignorisao njene pretnje, a ona nastavila da se opija, to je kulminiralo njenim javnim obraćanjem, u kojem pominje Rastina navodna zlodela prema njoj, ali i njihovoj ćerkici Tari.

Iako je poručila da će izneti sav prljav veš o bivšem supružniku, to se, zasad, još nije desilo, a po svemu sudeći, u tome su je sprečili njeni fanovi, koji su je molili da se sabere, te ostane dostojanstvena i intimu sačuva samo za sebe.

- Moraće da snosi konsekvence za sva zlodela koja je uradio meni, kao majci Tarinoj, kao i Tari, od danas u lajvu sve idu istine - napisala je Ana javno, a njeni pratioci su je u komentarima preklinjali da se dozove i prvo sredi sebe:

- "Mislim da prvo treba da kažeš NE alkoholu. Posle će biti sve lakše", "Nemoj, Ana, zbog deteta, nemoj", "Svako dete voli svog roditelja, povredićeš nju ako povrediš njega", "Moraš da kreneš dalje...", "Potraži pomoć, savetuj se sa duhovnikom, psihijatrom", "Opet si pijana", "Nije tebi lako, treba smiriti tu flašu vinjaka za danas".

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt s Nikolićkom, koja do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive, dok je Đurić ostao pri svojoj prvoj izjavi da neće dublje komentarisati odnose s bivšom ženom, te da je s njom u kontaktu koliko je potrebno oko deteta.

Foto: Nikola Mutić

 

Ne propušta priliku da potkači Natu

Ana je potkačila Natašu Bekvalac i kada je bila aktuelna tema oko održavanja Evroprajda u Beogradu, pa je karikirala celu situaciju i poručila da će obući mantiju da okadi nju i drugare, dok je Nataša i u ovom prepucavanju imala diplomatski odgovor:

- Ne liči mi to na nju. Ja ovo nisam razumela. Ana je dobronamerna osoba, nemojte da joj zamerite, znate onu pesmu, možda joj se omaklo - rekla je Nataša, aludirajući na Lukasov duet s Ivanom Selakov "Omaklo mi se", u kojoj slede stihovi: "Piće me dotuklo."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading