OVAJ NJEN ČESTO DOLAZI: Komšije otkrile šta Ana Nikolić radi po ulici, pa priznali: BESAN AUTO SE PARKIRA!

Autor:

Zabava

04.07.2021

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić živi na Voždovcu sa ćerkom Tarom, a njene komšije su otkrile kako se Ana ponaša, te ko često dolazi besnim kolima.

Foto: youtube.com/printscreen
Ana Nikolić

Pevačica Ana Nikolić živi na Voždovcu sa svojom ćerkom, a kako Blic prenosi, njeni susedi su imali samo reči hvale za nju. Njima je drago im što imaju prilike da popričaju sa njom, te napominju da je Ana jako duhovita.

Anine komšije su otkrile da je često viđaju sa ćerkom Tarom i da požrtvovana mama, te da dok je Tara bila mala nije je ispuštala iz ruku,, a sada šetaju po kraju i da Ana voli da popriča sa njima kada se sretnu, te da je veoma pozitivna osoba.

- Moram da priznam da baci uveke neku foru koja nam izmami osmeh. Mnogo je smešna dok priča u pozitivnom smislu. Niko nije očekivao da će biti tako požrtvovana mama. Svi smo mislili, imaće dadilje, neko će drugi brinuti o bebi, kada ono, suprotno. Baš nas je iznenadila i to lepo - kaže komšinica iz Anine ulice.

 

 

- Naša Anči! Koliko je smršala, preterala je. Bolje da je ostala malo punija, ona je prava lutkica. A i ovaj njen često dolazi, vidim besan auto se parkira. Uzme ćerkicu, budu po nekoliko sati zajedno i kada je vrati mala izađe iz kola sa nekoliko kesa igračaka. Nije bio on za nju. Njoj treba neki stariji, zreliji muškarac, da je vodi kroz život, da joj bude oslonac. Ovaj Rista, kako li se već zove, je mlad i pevač je, pa nikada nije bio kući. Često joj dolazi i majka i brat. Majka joj je kao devojčica. Tek kada sam videla njenu majku shvatila sam na koga je lepa Ana - priča euforično jedna starija komšinica, koja kaže da je često ispred kuće pa može da isprati sve što se dešava u dvorištu pevačice.

 

 

Jedna komšinica je otkrila da Ana ima ženu koja joj čisti, kao i da joj se čini da ne zna da kuva, te da ruča po restoranima. Takođe, prema rečima komšiluka, pevačica stalno vuče kese, a da žena kao što je ona treba samo da bude lepa i da brine o sebi detetu, a onda je dodala:

- Vidim je često kroz prozor da se fotka na ulici, pa se namešta, a ovim momcima iz zgrada oće oči da iskoče, ali niko nema hrabrosti da joj priđe. Uglavnom samo dečurlija traže da se fotografišu sa njom i to pretežno devojčice - kaže komšinica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading