POTRESNA ISPOVEST MAJKE POKOJNE PEVAČICE! Pet godina nakon ćerkine smrti otvorila DUŠU, pa priznala da će ispuniti njenu NAJVEĆU ŽELJU

Autor:

Zabava

25.09.2022

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka pevačice Done Ares, Ajka Kolaković, doživela je najteži životni udarac kada je njena ćerka izgubila bitku sa opakom bolešću.

POTRESNA ISPOVEST MAJKE POKOJNE PEVAČICE! Pet godina nakon ćerkine smrti otvorila DUŠU, pa priznala da će ispuniti njenu NAJVEĆU ŽELJU

Foto: Printscreen Youtube

Pevačica Azra Kolaković, poznatija kao Dona Ares , preminula je 2. oktotobra 2017. godine u 41. godini kada je izgubula tešku bitku sa opakom bolešću.

Njena porodica uskoro će obeležiti i petu godišnjicu njene tragične i prerane smrti, a ovim povodom, Donina majka smogla je snage i progovorila o najtežem životnom udarcu, velikom gubitku, ali i nepoznatim detaljima iz života njene prerano preminule ćerke.

- Peta tužna godišnjica, ali sam došla u neku emotivnu ravnotežu. Normalno, živeću s bolom ceo život, ali sad želim da budem još bolja u svakom pogledu baš zbog svoje Donči, a imam i moju mlađu ćerku Almu i njenog Dinu, mog unuka. Bilo bi egoistično od mene da svoju ljubav i njima ne pružam, koliko god bilo teško - kaže Ajka u ispovesti za Avaz.ba.

Ova hrabra žena uspela je da se vrati u život nakon nenadoknadivog gubitka.

 

Foto: Printscreen Youtube

Ajka Kolaković

 

- To je bio ne težak, nego pretežak put s usponima i padovima emotivnim... Mada mene neko ko gleda, a ne zna šta se desilo, misli ona je najbolja na svetu. A opet nekoga sretnem od njenih prijatelja i plačem ceo dan. Mada mi imamo neko spartansko dostojanstveno u sebi i baš po pitanju osećaja otvorimo se samo bliskim osobama. Takva je bila moja Donči, a ja sam ponosna što sam je imala - govorila je Ajka.

Ona je odlučila da ispuni želju svoje ćerke staru 12 godina.

- Moja ćerka je imala želju da ja snimim album sevdalinki, normalno korak po korak. Rekla je: "Znam, mama, kako si pevala i koliko si to volela dok se nisi udala i sve to ostavila da se posvetiš porodici. Radni vek sam provela kao nastavnik klavira u Umjetničkoj školi u Bihaću. Pored posla tad sam se posvetila pisanju muzike i teksta za dečije pesmice, koje se sad nalaze u udžbenicima Muzičke kulture od 1. do 9. razreda, pisala sam i pesmice za dečije festivale, gde su mnoge i pobeđivale tako da sam pored posla na drugi način izražavala svoju kreativnost. Sad je gotova pesma "Ah, što ćemo ljubav kriti", jedna od najlepših i najtežih ženskih sevdalinki - istakla je ona.

 

Foto: Printscreen Youtube

Ajka Kolaković

 

- I te 2010. počele smo se dogovarati šta, kako, koje pesme... I onda sam 2011. dobila unuka Dinu i normalno kao majka i baka sam mu se posvetila - rekla je ona, i dodala:

- I opet je krenuo dogovor i pre osam godina kad smo mogle sve lepo uklopiti, desilo se to što se desilo i projekat je opet otišao u komodu. Tako da je taj projekt tamo bio 12 godina. Došla je korona i sad kad se sve smirilo, dobila sam neku snagu i volju da želju svoje Donči realizujem, a i to je moja želja – otkriva Kolaković.

 

Foto: Printscreen Youtube

Ajka Kolaković

 

Snimanje pesme za Ajku je bilo veoma emotivno.

- Inspiraciju za snagu našla sam i u njoj, ali i u malim ljudima koji su imali slične sudbine i još se bore a moraju dalje, a i u slavnim ličnostima kao što je Džo Bajden (Joe Biden), koji mi je takođe velika inspiracija i koji je takođe tužne stvari proživio u životu. On je pre šest godina bio u trci za predsednika SAD s Donaldom Trampom i sin mu je takođe preminuo od karcinoma u 50. godini. I prekinuo je kampanju da bi se na sledeće izbore vratio još jači i bolji i postao predsednik - priznala je ona.

 

Foto: Printscreen Youtube

Dona Ares

 

Ajka se osvrnula na kerijeru pevačice.

- Sad neke stvari radim s ljubavlju. Do skoro sam bila kao zatvorena šaka koja se sad otvorila i spremna za nove izazove baš zbog nje, a i mene. Dona je uvek govorila treba raditi na sebi, a ne sedeti i plakati makar imao jedan dan života - govori Ajka za Avaz.ba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading