Nikolićka ne prašta Bekvalčevoj Rastu, pa je potkačila zbog PRAJDA: Obući ću mantiju da okadim tebe i drugare! (VIDEO)

Autor: M. Pantić - M. Gvero

Zabava

18.08.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana i Nataša se ponovo prepucavaju.

Nikolićka ne prašta Bekvalčevoj Rastu, pa je potkačila zbog PRAJDA: Obući ću mantiju da okadim tebe i drugare! (VIDEO)

Foto: republika.rs

O najavljenoj Paradi ponosa, čije je održavanje u Beogradu planirano u periodu od 12. do 18. septembra javnost ima oprečna mišljenja. Dok jedni podržavaju održavanje međunarodnog događaja posvećenog LBGT pravima, drugi smatraju da ta manifestacija ne bi trebalo da se održi u našoj zemlji.

Foto: Srpski telegraf/republika.rs

Ana Nikolić

Ana Nikolić je ovu situaciju iskoristila da pokaže netrpeljivost prema Nataši Bekvalac, koja datira još od dueta Novosađanke sa Stefanom Đurićem Rastom, posle čega je koleginicu otpratila s Instagrama. Pored toga, tu je i promocije spota koji su Rasta i Nata zakazali istog dana kad je Ana pevala na otvaranju jednog splava. Sve su ovo bile situacije koje su s Evroprajdom na kraju bile kap koja je prelila čašu. Iako među obožavaocima ima mnoštvo pripadnika LGBT populacije, Nikolićka im je novom izjavom okrenula leđa.

- Nema potrebe da se šeta i paradira, koga briga kog si opredeljenja. Ja nosim krst i to je to. Ili sam gej ili nisam, zašto nekoga mora to toliko da zanima. Ja sam pravoslavka, pa ne nosim krst kad idem na bazen, ne oblačim mantiju da bih pokazala versko opredeljenje. Ili treba da obučem mantiju, pa da ih sve okadim, ne razumem? Protiv gej-parade sam isto kao i Crkva - rekla je Ana Nikolić, a da li će njen stav razočarati veliki broj  njenih fanova, koji su je davnih dana proglasili gej-ikonom i vinuli je u sam estradni vrh, i u kojoj meri, ostaje da vidimo.

Foto: ATA Images

Nataša Bekvalac

S druge strane, Nataša je bila poprilično zbunjena kada su joj novinari rekli šta je njena koleginica izjavila.

- Ne liči mi to na nju. Ja ovo nisam razumela. Ana je dobronamerna osoba, nemojte da joj zamerite, znate onu pesmu, možda joj se omaklo - rekla je Nataša sa zagonetnim osmehom, aludirajući na dobro poznatu strofu duetske pesme Ivane Selakov i Ace Lukasa "Omaklo mi se, piće me dotuklo, svašta pila sam, videla sve duplo."

Republika

Foto: ATA Images

Nataša Bekvalac kumovala na prošlogodišnjoj Paradi ponosa

Podsećamo da je prošlogodišnjem prajdu u Beogradu kumovala upravo Nataša, koja je tom prilikom izjavila da nije tu kao podrška LGBT populaciji, već kao deo nje.

- Velika mi je čast i ogromno zadovoljstvo što sam ovogodišnja kuma prajda. Osimm što mi je čast i zadovoljstvo, na meni je i velika odgovornost i trudiću se da budem dostojna ove predivne titule i, slobodno mogu da kažem, nisam ovde kao podrška LGBT+ populacije, već kao deo nje - poručila je tada Bekvalčeva.

Rasta: Nataša je car, baš mi je prijala

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Stefan Đurić Rasta

Reper Stefan Đurić Rasta je o saradnji s Natašom Bekvalac progovorio u jednoj televizijskoj emisiji, te izrazio oduševljenje koleginicom

- Mislim da mi je to jedan od najjačih dueta. Nataša je car i vredan radnik, ja ne mogu to da opišem. Mi smo taj spot snimali 18 sati na plus 40, ja nisam čuo da se i jednom požalila i svaka joj čast na tome - rekao je reper, pa se prisetio kako je došlo do saradnje.

Republika

Foto: Marko Đanić

Stefan Đurić Rasta i Nataša Bekvalac

- To je stvarno najluđa priča. Nas dvoje smo bili u kontaktu i kao: "Ajde da pravimo neku dobru muziku." Nismo konkretno znali šta ćemo, sedeli smo u studiju i slušali neke demo-snimke koje imamo i bukvalno, kad smo pustili tu pesmu, oboje smo shvatili da je to pesma za nas - objasnio je Rasta u "Premijeri".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading