Ćerki želim da pati MANJE OD MENE: Nataša Bekvalac progovorila o naslednici, pa se dotakla izjave Ane Nikolić koja je UZBURKALA javnost!

Autor:

Zabava

18.08.2022

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se na početku razgovora zahvalila na komplimentima na račun svog izgleda, a potom je progovorila o svim aktuelnostima iz života.

Ćerki želim da pati MANJE OD MENE: Nataša Bekvalac progovorila o naslednici, pa se dotakla izjave Ane Nikolić koja je UZBURKALA javnost!

Foto: ATA Images

Nataša Bekvalac

Pevačica Nataša Bekvalac nastupila je sinoć na jednom prestoničkom splavu, a tom prilikom sa okupljenim predstavnicima medija razgovarala je o svim aktuelnostima, karijeri, kolegama, ćerki Hani, ali i koeleginici Ani Nikolić.


Pevačica se na početku razgovora zahvalila na komplimentima na račun svog izgleda, a potom je priznala da uživa u životu i da joj je od svega sada najbitniji mir.

Foto: ATA Images

Nataša Bekvalac

 

- Kao da sam se vratila na neki prelepi, iskreni put, a to je da se zadovoljavam malim stvarima - da su mi deca dobro, da su mi roditelji dobro, svi koje znam... I baš sam srećna. Mir je najbitniji, a večito tragamo za nemirom i uzbuđenjima koja tako kratko traju, a ustvari onda se vraćamo onome čemu svaki čovek u biti treba da teži, balans i mir - rekla je pevačica, a potom odgovorila na komentare da bi njena ćerka Hana mogla da preuzme njenu slavu.

Foto: ATA Images

Nataša Bekvalac

 

- To mi liči na neku vrstu konkurencije, a kako majka i ćerka na bilo koji način mogu da budu konkurencija? Želim da u svakom smislu manje pati od mene, da bude mnogo bolja od mene, vanserijska - iskrena je Nataša.


Budući da mnogi tvrde da prijateljstva na estradi nisu moguća, Nataša se dotakla i ove teme i navela da u njenom slučaju to ne važi.

- Imam najlepša iskustva. Ne mogu da kažem da sam stekla prijatelje, zavisi šta podrazumevate pod tim. Moja prijateljstva su uglavnom duga i intenzivna, ali smatram da ima predivnih ljudi. Možda zato što sam blagonaklona i jako naklonjena ženama, kod mene nikada nećete naći tu vrstu energije kao takmičenje, poređenje... Navijam za žene, znam koliko je teško raditi ovaj posao i jako cenim žene koje rade ovaj posao.

Foto: ATA Images

Nataša Bekvalac

 

Novinari su potom pitali Natašu da prokomentariše izjavu svoje koleginice Ane Nikolić da ne podržava gej paradu, te da joj se ne dopada ideja o "paradiranju".

- Ne liči mi to na nju. Ja ovo nisam razumela... Niste ni vi? Zajedno smo u tome (smeh). Ana je dobronamerna osoba, nemojte da joj zamerite, možda joj se omaklo - zaključila je Nataša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading