Nataša Bekvalac PRVI PUT o dečku ćerke Hane: Majka sam tinejdžerke i nosim se sa SVIM NEDAĆAMA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.08.2022

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je u razgovoru za portal Republika otvoreno govorila o svim aktuelnostima iz života.

Nataša Bekvalac PRVI PUT o dečku ćerke Hane: Majka sam tinejdžerke i nosim se sa SVIM NEDAĆAMA! (VIDEO)

Foto: Nikola Mutić

Pevačica Nataša Bekvalac spremna je za američku turneju na koju kreće početkom septembra, a kako je najavila, publika može da očekuje pravi scenski i muzički spektakl.

Kako kaže, nada se da će svi posetioci sa njenih nastupa sa sobom poneti samo ljubav i muziku, a nas je zanimalo ko će joj praviti društvo na turneji:

- Ide samo moja poslovna ekipa, a porodica ostaje kod kuće. Ova turneja mi veoma znači, to je veiki korak za moju ekipu i mene. Dugo smo čekali, trebalo mi je da sakupim mnogo samopouzdanja i svega što mi je potrebno da bih sada u ovakvoj emociji 1. septembra otputovala u Ameriku - rekla je Nataša za Republiku.

Foto: Nikola Mutić

Nataša Bekvalac

Natašu smo ovom prilikom pitali i za komentar na fotografiju njene ćerke Hane na kojoj pozira sa svojim dečkom na moru.

- Ja znam za njenu simpatiju i jako su slatki. Ja sam mama jedne šesnaestogodišnjakinje i nosim se sa svim nedaćama i lepim stvarima koje tinejdžerski period nosi - rekla je pevačica, a potom otkrila da li je ćerki dala neki ljubavni savet:

- Verujte, nema tu saveta. Kada devojčice imaju 16 godina, majka je tu samo da amortizuje sve stvari koje se dešavaju i da bude podrška. To su jako osetljive godine, svi smo mi bili u tim godinama, često zaboravimo to.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Nataša Bekvalac o ćerki

Pevačicu smo ovom prilikom pitali i da li bi pristala da bude deo nekog rijaliti programa.

- Kažu nikad ne reci nikad, da je pitanje života i smrti naravno da da, ali u ovim okolnostima ne, zato što mislim da ne postoji nijedan razlog zašto bih to uradila - rekla je Nataša, a potom otkrila da li je razmišljala o tome da, po uzoru na Kardašijanove, snimi lični rijaliti program "U korak sa Bekvalčevima":

-  Kada bih se odlučila da moja muzička karijera više ne postoji! Ne treba publika baš sve da vidi, pogotovo u mom slučaju, verujte!

 

Budući da je aktivan korisnik društvenih mreža putem kojih često sa javnošću deli detalje iz svog privatnog života, zanimalo nas je šta je ono što bi gledaoci takvog formata mogli još da vide:

- Ne kačim baš sve, ono što ne kačim je najzanimljivije. Svakako, moja porodica je jako neuobičajena, jako smo smešne i bilo bi jako zabavno. Ali, neki drugi put.

Šta nam je još Nataša otkrila o sebi i predstojećoj turneji, pogledajte u videu na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Vesna

05.08.2022 17:10

Zivo me zanima ko ce ovu nazovi pevacicu da slusa u Americi, Amerikanci sigurno ne vec gastarbajteri nasi polupusmeni