NAJAVE I IZVEŠTAJI SA MEČEVA NIŽIH LIGA SRBIJE SAMO NA REPUBLIKA.RS: Vojvođanski derbi otvara 4. kolo PLS! Podrška sa tribina presuđuje!

Autor:

Sport

18.08.2022

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrščani i Novosađani, prepuni motiva, dočekuju premijeru 4. kola sa istim ambicijama.

NAJAVE I IZVEŠTAJI SA MEČEVA NIŽIH LIGA SRBIJE SAMO NA REPUBLIKA.RS: Vojvođanski derbi otvara 4. kolo PLS! Podrška sa tribina presuđuje!

Foto: OFK Vršac

Dejan Parađina

OFK Vršac i RFK Novi Sad se sastaju u petak od 17 časova.

Pobeda bi za izabranike Nenada Mijailovića bila eliksir zaborava na bledo izdanje iz Gornjeg Milanovca, dok bi za pulene trenera Aleksandra Radunovića bila stepenik ka izlasku iz početne krize rezultata. Šef struke Vrščana ističe da na stadion pod kulom stiže veliki protivnik.

- Dolazi nam još jedan bivši superligaš, kvalitetna ekipa koja je selektirana od igrača koji su prošle sezone igrali u novosadskom Proleteru. Njihov plasman na tabeli može da zavara, imaju jedan bod, ali posle veoma teškog rasporeda u prva tri kola. Nalazimo se pred velikim iskušenjem zbog našeg slabijeg izdanja u Gornjem Milanovcu i mislim da je dobro što je meč sa Novim Sadom došao brzo jer verujem u pozitivnu reakciju naše ekipe. Samo dobrom igrom protiv Novosađana možemo zaboraviti poraz od Metalca. Generalno, zadovoljni smo sa šest osvojenih bodova u prva tri kola gde smo imali dva teška gostovanja. Nadam se da protiv Novog Sada nećemo sami sebi biti najveći neprijatelj, ukoliko to izbegnemo šanse za uspeh biće nam veće.

Republika

Foto: OFK Vršac

Nenad Mijailović

Fantastičan fudbalski ambijent u Vršcu prošlog petka motivisao je igrače da pruže izvanrednu partiju, ali i Novosađani imaju svoje motive. Strateg Vrščana je potom otkrio šta može da presudi u duelu dva nadahnuta protivnika.

- Realno, mislim da je veći pritisak na igračima Novog Sada jer svi znamo kakve ambicije imaju i kakve su fudbalske biografije njihovih igrača. Sedam – osam prvotimaca nikada nisu igrali ovaj rang takmičenja, uglavnom su nastupali u Superligi ili su nekadašnji internacionalci. Verujem da je želja za pobedom ista kod obe ekipe, kao i u svakoj utakmici odlučivaće detalji. Onaj koji se u meču sa Zlatiborom pokazao izuzetno važnim je faktor podrške sa tribina, mislim da velike zasluge za tri boda pripadaju našim navijačima, hvala im na tome i pozivam ih dan ponovo šalju pozitivnu energiju - smatra Mijailović.

Jedan od igrača OFK Vršca koji takođe ima ozbiljnu fudbalsku biografiju je desni bek Dejan Parađina. Rođeni Pančevac uživa u Vršcu i jedan je od najbolje ocenjenih igrača u prva tri kola Prve lige Srbije.

- Ekipa Novog Sada ima ozbiljne pojedince sa veoma dobrim karijerama, sa nekima od njih sam igrao. Analizirali smo ih, ali nabitnije je kako ćemo mi odigrati. Ako ispoštujemo sve što se dogovorimo ne sumnjam u našu pobedu. Naučili smo nešto iz grešaka protiv Metalca, siguran sam da ćemo ih ispraviti jer je atmosfera u timu dobra. Šest bodova iz tri utakmice nije mala stvar, s kim god da igramo mislim da imamo šanse i ja verujem u pobedu protiv Novog Sada.

Republika

Foto: OFK Vršac

Dejan Parađina

Navijače OFK Vršca najviše interesuje kakva će biti reakcija ekipe posle poraza od Metalca. Vihorni bek ih uverava da ne treba da brinu jer su igrači još više zbili redove u teškom trenutku.

- Nije lepo kad se izgubi, pogotovo kad poraz dođe kao posledica sopstvenih grešaka. Sigurno je da ćemo se potruditi da greške ispravimo, igramo kod kuće, uz podršku publike to će biti neuporedivo lakše. Idemo na osvajanje nova tri boda - jasan je Parađina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading