U SARAJEVU SAM ČETNIK, OVDE SAM ALIJIN BOJOVNIK! Dragan Marinković Maca otvorio dušu, evo šta kaže o životu u Beogradu, RIJALITIJIMA i BLAMOVIMA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

04.10.2022

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinković za sebe kaže da je rođen i ostao u SFR Jugoslaviji, te da nije otišao trbuhom za kruhom poput ostalih.

U SARAJEVU SAM ČETNIK, OVDE SAM ALIJIN BOJOVNIK! Dragan Marinković Maca otvorio dušu, evo šta kaže o životu u Beogradu, RIJALITIJIMA i BLAMOVIMA! (VIDEO)

Foto: instagram dragan marinkovic maca

Glumac i voditelj Dragan Marinković Maca za Srpski telegraf progovorio je o tome kako mu pojedini često spočitavaju njegovo poreklo, te ga boli što ga i 20 godina posle građanskog rata u Bosni i Hercegovini i dalje neki svrstavaju u "naše" i "njihove".

Naime, Maca za sebe kaže da je rođen i ostao u SFR Jugoslaviji, te da nije otišao trbuhom za kruhom poput ostalih.


- Za papke u Sarajevu sam četnik, za papke ovde sam Alijin bojovnik, nabijem na ku*ac i jedne i druge i one treće. Papak je gori od atomske bombe. Kažu, otišao si, što ne pitaju Žeru i Đuru (Dražen Žerić, frontmen Crvene jabuke, i Branko Đurić Đura, deo kultne ekipe Top-lista nadrealista, prim. aut.) koji su otišli takođe. Izgleda ako odeš u Zagreb i Ljubljanu, onda nisi otišao, a ako odeš u Beograd, onda si otišao. Nisam ja nigde otišao, trbuhom za kruhom, ja sam tu gde sam. Beograd mi je druga kuća jer mi je otac odavde, Sarajevo i Beograd su uvek bili ekipa - objašnjava Maca, koji je zbog dijalekta neretko ostajao bez uloga, a zbog rijalitija, kako kaže, i bez direktorske fotelje:


- Da ima podmetanja nogu, ima, ali ko zna kakav sam glumac - zna! Šoubiz je jedno, gluma je drugo. Kako sam krenuo da "macijam", bio sam upravnik pozorišta mladih u Novom Sadu samo 24 sata, pa su me napušili najstrašnije. Čak je Udruženje dramskih umetnika Srbije reklo da je to skaredno. Iz rijalitija "Farma" u direktorsku fotelju, zamisli. Manji je blam biti deo rijalitija nekad, ne danas, nego biti sudionik u nekim nuspojavama od serija, da se ne lažemo. Mene bi bilo stid, ja sve što sam odigrao dosad, odigrao sam sa mošnicama tačno, korektno i autentično. Ništa nisam odradio.

 

Foto: instagram dragan marinkovic maca

 


Ja*a sam češao jer su me svrbela

Marinković je u svet šoubiznisa ušao zahvaljujući rijaliti-programu "Veliki brat", nakon čega je u ovom formatu ostao i kao voditelj. Mnogi su ga iz tog vremena upamtili po češanju u rijalitiju.


- Ja nemam blama, meni su zamerali što sam se češao po jajima, pa svrbela su me, šta da radim, koja je razlika između jaja i lakta, sve je deo tela. Rijalitiji su pre imali igrice koje su imali smisla, sad se sve svelo na se*s i tuču. Govorili su za mene svašta, samo još nisu pisali da sam nekrofil, sve ostalo sam bio, baš su me derali, ali ipak čuva bog Dragana svog - kaže Marinković.

 

Foto: instagram dragan marinkovic maca

 


Ja i supruga je*emo mater jedno drugom

Marinković je progovorio i o sadašnjoj supruzi Jovani.


- Moja Jovana nikad nije progutala moj poziv, nije joj drago što se bavim tim šou-bizom, ali šta ćeš, tako je. Ljudima sa strane je to malo čudno. Ja sam joj odmah rekao: "Ja ne bih nikad da sam na tvom mestu." Da radi stvari koje sam ja radio, ja to ne bih podneo, pošteno. Ne bijemo se i ne tučemo, živimo normalno, je*e ona meni mater, ja njoj, a zadnja je naša. Ja imam dva sina iz prvog braka, ali bez obzira na to, želim dete i s njom. Ona je izgubila jednu trudnoću, njoj je to bila prva, i prošla je agoniju. Desilo joj se u prvom tromesečju, to su strašne stvari.

 

Foto: instagram dragan marinkovic maca

 

 

Sinovima kažem: "Nećeš biti Macin mali, je*ao ti Maca mater, idi radi

- Sin Lav je napunio 18 godina, nije mu pevao ni Lukas ni Đani, ja ne znam što to ljudi rade, ja nisam ni bio tu, on je to proslavio sa svojom rajom, rekao sam mu samo dobro došao u svet odraslih, želim ti svu sreću, sad si pravno i moralno odgovoran za svaki svoj postupak. Ja da se pitam, ne bih živeo s mamom, dobio bi pedalu, idi nađi sebi stan, školuj se i radi. E zbog toga najviše poštujem pravila na zapadu. To i predbračni ugovor su najbolje dve stvari, da se mi ne bismo gledali preko nišana, ajmo odmah da se podelimo da se zna šta je čije i to je to. Lav je grafički dizajner, malo scenografija, a mlađi sin, Fjodor Simeon ima 12 godina, pokušava nešto sa sportom. Ja ne mogu objasniti njihovoj majci da mi Marinkovići u genima nemamo to, zadržaće se na fudbalu, košarci tri dana, ne kupuj te stvari, ja bih voleo da bude Jokić, ali ne ide to tako. Ja sam jako strog otac, zato oni nisu radi da dolaze kod mene, kod mene je vojni režim. Nećeš biti Macin mali, je*ao ti Maca mater, idi radi!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading