Sin Branka Cvejića krije POTRESNE DETALJE iz svog života, ovakvu MISTERIJU niste dugo čuli!

Autor:

Zabava

27.04.2022

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branka Cvejić ima sina koji krije jednu tajnu.

Sin Branka Cvejića krije POTRESNE DETALJE iz svog života, ovakvu MISTERIJU niste dugo čuli!

Foto: ATA Images

Žarko Cvejić, sin Branka Cvejića, očeva je dika.

Glumac ima samo pohvale za Žarka, koji se ne pojavljuje često u javnom životu.

Foto: ATA Images

Branko Cvejić dramski umetnik

Žarko je završio najviše škole u svetu, doktorirao je u Americi, ali se vratio u Srbiju, gde predaje na privatnom fakultetu.

Njegov otac, Branko Cvejić, jednom prilikom je progovorio o detaljima iz života svog sina, vezanih za njegovo obrazovanje. Glumac je tada spomenuo i ćerku Bojanu.

 

- Oboje su završili muzikologiju i ne bave se baš direktno time, ali su veoma dobri i zanimljivi. Ćerka Bojana završila je fakultet ovde, a doktorirala je u inostranstvu i ostala tamo. Stacionirana je u Briselu, ali živi po celoj Evropi. Voli da putuje i to je, u suštini, lep život kad od toga možeš da se izdržavaš. Sin Žarko završio je sve moguće škole napolju, od Oksforda do Kornela i doktorata u Americi, a onda se vratio ovde i, naravno, odmah naišao na teškoće - ispričao je Cvejić, a prenosi Espreso.

 

Glumac je objasnio ovaj problem, te govorio o svojoj unuci, a Željkovoj ćerki.

- Pre nekoliko godina nije mogao da nostrifikuje diplome u normalnim uslovima, nego je to moralo grdno da se plati. Sad se to sve menja. Docent je na Fakultetu za medije i komunikacije i prodekan. Moglo bi se reći da je trenutno zadovoljan. Njegova supruga je arhitekta, što je sad vrlo teško, ali imaju divno dete, ćerku Zoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading