JAVNOST ZGROŽENA! Devojka zvala taksi preko aplikacije, ono šta vozač radi je bilo ODVRATNO! (VIDEO)

Autor:

Svet

27.04.2022

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvenom mrežom Fejsbuk poslednjih dana kruži skandalozan snimak jednog taksiste iz meksičkog Toreona koji je gledao p*rnić usred vožnje iako je u svoje vozilo primio mladu devojku.

JAVNOST ZGROŽENA! Devojka zvala taksi preko aplikacije, ono šta vozač radi je bilo ODVRATNO! (VIDEO)

Foto: printscreen/youtube.com

Zapis je zgrozio tamošnju javnost, time više jer odnedavno vlada panika zbog navodne otmice jedne stranke koja je preko aplikacije naručila vožnju, piše portal “El Siglo de Torreon”.

- Devojke, čuvajte se kada ulazite u taksi. Ako je moguće, proverite registarske oznake i fotografišite broj vozila, podelite s drugima svoju lokaciju. Ovaj snimak mi je prosledila sestrična. Ne znate s kim možete imati posla - napisala je, između ostalog, devojka koja je podelila materijal.

Inače, čak i kada bi se zanemario sadržaj na mobilnom telefonu dotičnog vozača, a zbog kog je putnica osetila strah i nelagodu, iz snimka je jasno vidljivo i to da je ugrožavao bezbednost u saobraćaju, budući da mu je pogled konstantno bežao prema zaslonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading