POD OZNAKOM HITNO: Bajern ili Barselona? Levandovski već PRESEKAO!

Autor:

Sport

27.04.2022

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na "Alijanc areni" zakazan hitan sastanak, a tema je sudbina najboljeg!

POD OZNAKOM HITNO: Bajern ili Barselona? Levandovski već PRESEKAO!

Foto: Tanjug/AP

Napadač minhenskog Bajerna Robert Levandovski

Robert Levandovski, poljski centarfor, nalazi se na korak od odluke da napusti minhenski Bajern, pošto je dobio izuzetno primamljivu ponudu Barselone.

Naime, Blaugrana je Poljaku ponudila trogodišnji ugovor, što zadovoljava apetite sjajnog golgetera, a kako navodi "Bild", njegov agent Pini Zahavi danas će se sastati sa čelnicima bavarskog giganta.

Isti izvor navodi da će Zahavi Hasanu Salihamidžiću i Oliveru Kanu izneti detalje, a ukoliko oni odbiju da izjednače uslove Katalonaca, Leva će od leta igrati na kultnom "Nou Kampu".

 

 

"Bild" piše kako odlazak Levandovskog "gura" i loš odnos koji ima sa trenerom Julijanom Nagelsmanom, a sve će biti poznato već do kraja dana.

Podsetimo da je 33-godišnji napadač u Minhenu od 2014. godine, kada je stigao iz Borusije Dortmund, a u tekućoj sezoni je na 43 utakmice u svim takmičenjima zabeležio spektakularan učinak od čak 48 golova, uz šest asistencija.

Izgleda da je došlo vreme da Nemačku zameni Španijom...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading