Žika Nikolić KONAČNO OTKRIO zašto je napustio RTS i prešao na Pink! Voditelj frapirao, ovo je ISTINA!

Autor:

Zabava

27.04.2022

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žika Nikolić dugo je radio na RTS-u kao voditelj kultne emisije, a sada je otkrio razloge zašto se prebacio na TV Pink.

Žika Nikolić KONAČNO OTKRIO zašto je napustio RTS i prešao na Pink! Voditelj frapirao, ovo je ISTINA!

Foto: ATA Images

Žika Nikolić nakon 40 godina na medijskom javnom servisu, prešao je na televiziju Pink.

Voditelj je tada održao poslednju emisiju na RTS-u i nije mu uopšte bilo lako.

- Doživeo sam to najemotivnije od svih ali pokušao sam da to odradim tako da se to ne primeti, da odradim profesionalno. Mnogo mi je bilo teško ali sam, nadam se, i uspeo u tome. Ja se nisam zvanično odjavio sa te emisije, nisam želeo da pravim neke scene, ali to je jednostavno posao i ja to tako doživljavam i tako sam želeo to da završim - ispričao je Žika, koji je dugo imao pozive od Pink televizije.

Foto: ATA Images

Žika Nikolić prešao je sa RTS-a na Pink

- Sa Pinkom ja pregovaram od kada “Žikina Šarenica” ide na RTS-u, od 2005. godine. Sad je prelomilo to što su se stekli uslovi. Ja sam u međuvremenu otišao u penziju, završio svoju karijeru na RTS-u, odradio još jednu godinu da imamo da podvučemo nešto i smatram da je sada taj prostor dobar da se neki mlađi, talentovaniji pokažu i da naprave nešto još bolje - istakao je Žika.

Novinar je jednom prilikom otkrio da sebe ne posmatra kao javnu ličnost.

- Ubeđujete me da počnem to da istražujem. Ja sebe uopšte ne doživljavam tako. Ja svoj posao posmatram kao svaki drugi, kao rad u fabrici, ja dođem i odradim svoj posao - rekao je Pavlović.

Žika je završio ruski jezik na Filološkom fakultetu, a voditelji emisije Premijera - Vikend specijal upitali su Nikolića da ispriča kako mu je bilo dok je radio kao profesor u jednoj srednjoj školi.

Foto: ATA Images

Žika Nikolić radio je kao profesor

- Dve godine sam predavao ruski u Srednjoj medicinskoj šoli u Kraljevu, to je bilo divno vreme. Ja sam imao 22 godine, a đaci 17 godina. Ali znao se red ko je profesor, a ko učenik. Uvek sam voleo da izvodim eksperimente pa je kod mene sve bilo dozvoljeno, i prepisivanje, i šaputanje, i puškice, ali na ruskom jeziku - rekao je Žika za pomenutu emisiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Ivan

27.04.2022 10:30

Ma dok si bio na RTS-u ipak imao svoj pečat a RTS je ipak doprinosila tome, posle RTSa ništa. RTS je ipak RTS i koga je RTS stvorio i oformio ipak se drukčije gleda i ceni od bilo kojih voditelja na bilo kojoj televiziji.