OVO JE SVE ZANIMALO! Dragan Marinković konačno progovorio o ZARADI, a otkrio i OVO!

Autor:

Zabava

24.09.2021

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Marinković Maca važi za najpoznatijeg voditelja, a sada je odlučio da otvori dušu o svom privatnom životu

Republika

Foto: Instagram Printscreen/dragan_maca

Dragan Marinković Maca otvorio dušu o svom životu

Mišljenja su podeljena definitivno kada je u pitanju Dragan Marinković Maca. Neki smatraju da se u emisijama ponaša neozbiljno i provokativno, a neki da svoje sagovornike ne ostavlja ravnodušnim, te da ih uvek pogodi u bolnu tačku. Verovatno iz tih razloga on spada u jedne od naših najpoznatijih voditeljka, osim u tim vodama Maca se takođe, oprobao i u glumi.

Maca je sadao dlučio da otvori dušu o karijeri, kao i o tome koliko je plaćen, sa obzirom da važi za najpoznatije tv lice:

- Normalno da uzimam novac. Ja imam zvanje, znanje i obrazovanje! Ja stvaram! Bio sam u rijalitijima sa obe strane kamere i uvek sam uzimao novac. Svi vole rijaliti, koga više folirate. Koja je razlika kad je žurka u “Zadruzi” utorkom i slučaj na Filmskim Susretima u Nišu? Svi to gledaju, to je naša stvarnost! - tvrdi Maca, a potom se osvrnuo i na učesnike pomenutog rijalitija:

- Mislim da sam na ovo pitanje odgovorio u prethodnom odgovoru. To je tako, pa i nastava je online. Meni su deca bila poslednja nada, uteha i spas. Ovo je projekat da se deca zatupljuju, da se svi zatupljuju, da se glorifikuju razne stvari. Sebe ne smatram tim delom populacije, ja i meni slični smo kolateralna šteta te stoke koja obitava na ovim prostorima, kolju se, tuku, pale kuće, j**u mater jedan drugom, puni su lažnog morala i predrasuda. Sve što vidite unutra to je tako jednostavno – j**e kumu ženu, ne priča sa bratom, sa ocem je na sudu, a mene pita što ne postim ?! To je definicija društva na Balkanu - tvrdi voditelj za Blic.

Voditelj je takođe bio iskren i kada su planovi za budućnost:

- Kakvi planovi u ovo vreme pandemije. Završio sam srednju i višu medicinsku i znam šta je pojam pandemija. Dok se ne ukine pandemija planova nema, jer stalno nešto može, pa onda preko noći ne može. Molim se Bogu, jer Boga niko pobedio nije, tako da Smrt Fašizmu do pobede!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading