POZNAT DATUM SAHRANE NENADA NENADOVIĆA: Otkriveno gde će počivati poznati glumac!

Autor:

Zabava

24.09.2021

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Nenadović je preminuo u svojoj 57. godini, a sada je otkriveno gde će poznati glumac biti sahranjen

Republika

Foto: Youtube/ RTS Tako stoje stvari - Zvanični kanal

Nenad Nenadović je preminuo u 57. godini

Jedan od naših najpoznatijih glumaca, Nenad Nenadović preminuo je posle borbe sa koronavirusom u svojoj 57. godini, a u to vreme se na televiziji emitovala serija "Igre sudbine", u kojoj je glumio kriminalca Brunera.

Razlog njegove smrti je nažalost, koronavirus od koga je oboleo, međutim lekari su uložili sve napore, ali bezuspešno, poznati glumac je preminuo u bolnici u Batajnici.

Nenadović se s glumačkim pozivom susreo još kao dečak, kada je zaigrao u "Vagi za tačno merenje". Usledile su uloge u seriji "Povratak otpisanih" i filmu "Boško Buha". Pamte se njegove uloge u serijama "Priče iz majstorske radionice" i "Bela lađa".

Glumac će biti sahranjen u ponedeljak u 14 časova u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, a pre ispraćaja u 11.30 biće organizovana komemoracija u Ustanovi kulture "Vuk Karadžić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading