KRIZIRALA SAM TOLIKO DA SAM MISLILA SAM DA SAM BOLESNA: Seka Aleksić progovorila o problemu sa kojim se suočila, pa priznala da je ZAVISNIK!

Autor:

Zabava

29.09.2022

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je otvoreno govorila o borbi sa kilogramima nakon što je konačno došla do željene kilaže.

KRIZIRALA SAM TOLIKO DA SAM MISLILA SAM DA SAM BOLESNA: Seka Aleksić progovorila o problemu sa kojim se suočila, pa priznala da je ZAVISNIK!

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Pevačica Seka Aleksić često kuburi sa kilogramima, a sada je odlučila da stvar uzme u svoje ruke i da liniju dovede do savršenstva.


Seka se posvetila zdravom načinu ishrane, međutim, kako kaže, nije joj bilo nimalo lako, a u pojedinim trenucima dešavalo joj se i da "krizira".

 

Foto: Andreja Damnjanović

Seka Aleksić

 

- Dovela sam svoju liniju do izgleda kakvog sam želela. Uvek može bolje naravno. Slatkiše sam generalno izbacila ovih dana. Zdravo se hranim. Nema šale. Počela sam i da treniram. Dešavaju mi se takve krize, da sam mislila da sam bolesna. To je navika. Bukvalno sam ovisnik. Sada izdržavam. Imam pet obroka dnevno i vodim računa. Kada ima mnogo svega, ne želim ništa, a traži mi se kada nema ničega - kaže Seka za Blic.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading