ŠERIFOVIĆKA SMRŠALA 5 KILOGRAMA, ALI TU SE NE ZAUSTAVLJA! Pevačica otkrila zašto se odlučila na PROMENU i šta joj je NAJTEŽE (VIDEO)

Autor:

Zabava

26.09.2022

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Marija Šerifović pojavila se na snimanjz nove sezone serijala "Zvezde Granda", a tom prilikom govorila je o novim dešavanjima u svom životu.

ŠERIFOVIĆKA SMRŠALA 5 KILOGRAMA, ALI TU SE NE ZAUSTAVLJA! Pevačica otkrila zašto se odlučila na PROMENU i šta joj je NAJTEŽE (VIDEO)

Foto: Republika

Kako je otkrila, nakon što je odlučila da se posveti zdravoj ishrani, Marija je izgubila 5 kilograma, ali tu ne planira da se zaustavi.


- Izgubila sam 5 kilograma i potrebno mi je još toliko, možda čak i 7. Da onda mogu ispočetka da jedem! - rekla je kroz osmeh Marija, pa dodala:

- Jedem normalno, isto kao i svi vi, pojedem i nešto što je kvalitetno i nešto što je smeće, ali da mi nedostaje i da je jako teško - jeste. Kao osoba koja u novembru puni 38 godina, vreme je da svoj organizam stavi u punu funkciju. Otud i želja da vodim računa šta jedem i pijem - priznala je pevačica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

https://www.republika.rs/pretraga-vesti?search_parameter=MARIJA+%C5%A0ERIFOVI%C4%86

Komentari (0)

Loading