NIKAD NEĆEŠ SKINUTI STOMAK, SAMO TI JEDI! Seku Aleksić isprovocirao NEOČEKIVAN komentar, a onda je usledio njen ODGOVOR - jednim potezom SVE OBJASNILA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.09.2022

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Seka Aleksić nikada nije krila da vodi bitku sa viškom kilograma, ali ni to da joj je veoma teško da se odrekne hrane koju voli.

NIKAD NEĆEŠ SKINUTI STOMAK, SAMO TI JEDI! Seku Aleksić isprovocirao NEOČEKIVAN komentar, a onda je usledio njen ODGOVOR - jednim potezom SVE OBJASNILA! (VIDEO)

Foto: instagram.com/seka_aleksic

Seka Aleksić

Putem društvenih mreža Seka često objavljuje fotografije i video zapise na kojima se žali na dijetalnu hranu koju mora da jede, a ovog puta pohvalila se da je konačno na njenom meniju za doručak nešto što voli.

Međutim, usledio je komentar kom se nije nadala!

- Hvala bogu da jedem nešto što volim za doručak! - rekla je Seka u videu dok se spremala da se počasti palačinkom sa voćem i šlagom, a onda se začuo glas njenog prijatelja i saradnika:

Foto: instagram.com/seka_aleksic

Seka Aleksić

 

- Zato nikad nećemo srediti taj stomak, samo ti jedi! - prokomentarisao je on, a Seka je počela da se brani:

- Koji stomak? Moj stomak?! Ja uopšte nemam stomak! Gde ga vidiš? Kad ustanem i ispravim se stomaka nema! - rekla je pevačica i odmah ustala sa stolice kako bi pokazala svoju liniju i opravdala svoje reči.

Seka je potom, uz video koji je nasmejao njene brojne pratioce, ostavila komentar:

- Je l' ima neko kao i ja da ovde ne vidi stomak? - napisala je Seka uz objavljeni video.

Inače, pevačica je jednom prilikom ispričala kako je teško da izađe na kraj s kilogramima s obzirom na to da je ona neko ko voli da kuva i uživa u hrani.

- Zdrava ishrana, to nisu nikakve dijete, jedem pet obroka dnevno. Veljko jede sve što ostane, ali samo zdravo. Najveći moj problem je što sam ja kuvarica, domaćica koja kuva i mesi i onda, jednostavno, preterala sam u jednom momentu. No, to se kod mene često dešava - iskrena je bila Seka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Vera

29.09.2022 14:30

Seko ne pravdaj se nebitnim likovima. Lepa si kao lutka. Mogu da ti zavide. Zato to i pišu. Svi te podržavamo i volimo!