POJAVILA SE NAKON VIŠEGODIŠNJE MEDIJSKE ILEGALE I ŠOKIRALA IZGLEDOM! Jedna od naših najpoznatijih pop pevačica sada ima 53 godine i - LEPŠA JE NEGO IKAD! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.09.2022

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njene hitove obožavali smo devedesetih godina.

POJAVILA SE NAKON VIŠEGODIŠNJE MEDIJSKE ILEGALE I ŠOKIRALA IZGLEDOM! Jedna od naših najpoznatijih pop pevačica sada ima 53 godine i - LEPŠA JE NEGO IKAD! (FOTO)

Foto: Printscreen RTS

Jedna od najvećih pop zvezda bivše Jugoslavije devedesetih godina prošlog veka uzdrmala je domaću pop scenu! Na glas Tanje Banjanin niko nije mogao da ostane ravnodušan, a njeni hitovi rado se slušaju i danas.

 

Foto: Printscreen RTS

Tanja Banjanin

 

 

Tanja je, međutim, uprkos velikoj popularnosti u jednom trenutku odlučila da se povuče iz javnog života i posvetila se porodici, a u medijima smo je od tada veoma retko viđali, zbog čega su mnogi ostali iznenađeni kada su videli kako pevačica danas izgleda!

Naime, Tanja se pojavila u emisiji "Šarenica", a svojim izgledom ostavila je sve u šoku - iako gazi šestu deceniju, pevačica je pokazala da joj godine ne mogu ništa, te da i danas izgleda perfektno, baš kao i u periodu svoje najveće popularnosti.


Tanja je nedavno za domaće medije ispričala da nije preveliki "ljubitelj starenja" i da ne voli svoje rođendane, a onda je objasnila zašto.

- Mene proces starenja nije radovao ni u mojoj desetoj-petnaestoj godini. Nekako sam ga od malih nogu bila svesna, a kamoli sada. Koliko ja vidim, protokom vremena sve postaje samo teže i komplikovanije. Nikad nisam bila načisto u čemu je poenta sve te prolaznosti, i generalno, u čemu je poenta naše nemoći. S vremenom, izgleda, nisam postala ni mudrija u tom smislu. Ne, ne volim svoje rođendane, ne volim starenje... Za mene je ceo taj proces život-smrt besmislen. Floskule tipa "uživaj u malim stvarima" meni ne pomažu. Sa druge strane, velika je stvar imati decu, živeti za njih i zbog njih, ali to ne umanjuje činjenicu da ja i dalje starim i samo idem ka kraju. Kao i svi, uostalom - ispričala je Tanja nedavno za magazin "Lena".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Yala

03.10.2022 18:44

Kako mislite ilegala, a bilo je toliko tekstova o njenom privatnom životu??!

jovana

07.11.2022 12:49

izgleda da ne gledamo iste slike. žena nema ukusa i ispod prosečnog izgleda.