EPILOG DRAME IZ NIŠA, TUŽILAŠTVO ODREDILO PRITVOR: Nasilnik koji je pokušao da ubije partnerku ostaje iza rešetaka!

Autor:

Hronika

25.09.2022

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovanu N. (40), koji se tereti da je u prepodnevnim časovima u svom domu u Nišu oštrim predmetom napao svoju dugogodišnju parnerku Svetlanu S. (62), određen je pritvot.

EPILOG DRAME IZ NIŠA, TUŽILAŠTVO ODREDILO PRITVOR: Nasilnik koji je pokušao da ubije partnerku ostaje iza rešetaka!

Foto: Tanjug/Profimedia

Uhapšen muškarac

Odluku je donelo Više javno tužilaštvo u tom gradu.

- VJT u Nišu odredilo zadržavanje J. N. (1982) iz Niša zbog sumnje da je toga dana u svojoj kući u Nišu nakon svađe sa svojom emotivnom partnerkom S. S. (1960) iz Niša istu pokušao da ubije tako što je za sada nepoznatim predmetom posekao u predelu vrata nakon čega je oštećena pobegla u dvorište uzvikivajući "U pomoć"  što je čula svedok D. J. koja joj je prišla i pozvala Hitnu pomoć. Ostećenoj je ukazana pomoć u KC u Nišu gde je utvrđeno da je zadobila lakše povrede i da nije životno ugrožena - navodi se u saopštenju Tužilaštva.

Podsetimo, nakon porodičnog zločina koji je šokirao čitavu Srbiju, oglasio se i Jovanov brat Goran.

- Ne znam šta se desilo. Bio sam kao i svakog jutra, na pijaci, nisam bio kod kuće. Imali su stabilan odnos, nisu imali razmirice, nisu se sukobljavali, brat nije bio nasilan, niti ona. Ne znam šta se dogodilo i zbog čega - rekao je Goran, o čemu je Republika već pisala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading