NI REČ O SRBIJI! Bivši trener Partizana: Engleska je jedan od favorita za osvajanje SP!

Autor:

Sport

26.09.2022

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Gordi Albion" je na prethodnom Mundijalu osvojio četvrto mesto.

NI REČ O SRBIJI! Bivši trener Partizana: Engleska je jedan od favorita za osvajanje SP!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Engleske

Bivši nemački fudbalski reprezentativac Lotar Mateus izjavio je da je Engleska jedan od favorita za osvajanje Svetskog prvenstva u Kataru, prenosi britanski "Telegraf".

- Engleska je favorit na Mundijalu ako pogledate jedan od favorita SP. Engleska i Francuska mogu da sastave tri prve postave - rekao je Mateus.

Republika

Foto: printscreen/Facebook

Lotar Mateus kao trener Partizana

Nekadašnji trener Partizana je podsetio da je Engleska osvojila četvrto mesto na SP u Rusiji 2018. godine, dok je u finalu EP prošle godine posle penala poražena od Italije.


- To jasno dokazuje da je Engleska blizu osvajanja trofeja posle 1966. Međutim, možda imaju problema sa golmanom, nemaju jednog kvalitetnog kao što ima Nemačka. To može da bude veliki problem - istakao je Lotar.
Republika

Foto: Tanjug/AP

Lotar Mateus

Engleska će na Mundijalu igrati u grupi sa Iranom, Velsom i selekcijom SAD-a. Ova selekcija je porazom od Italije ispala iz Divizije A Lige nacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading