MILICA TODOROVIĆ IZGUBILA 15 KILOGRAMA ZA DVA MESECA! Pevačica otkrila TAJNU, priznala čega je morala da se ODREKNE, ali i koliko su na to uticali RASKIDI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

27.09.2022

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Milica Todorović imala je period kada je nabacila koji kilogram viška, međutim, uz malo truda vratila je svoju staru liniju, a mnoge je zanimalo na koji način joj je to pošlo za rukom.

MILICA TODOROVIĆ IZGUBILA 15 KILOGRAMA ZA DVA MESECA! Pevačica otkrila TAJNU, priznala čega je morala da se ODREKNE, ali i koliko su na to uticali RASKIDI! (VIDEO)

Foto: Republika

Pevačica je otkrila da je uz određen režim ishrane uspela da se vrati na staru kilažu, međutim, kako kaže, nije uvek raspoložena za zdrav način ishrane.

 

- Kod mene je to periodično. Imam period kad želim da jedem, a kad sam psihički spremna onda mogu na dijetu. Ne može ništa na silu, ali mora da postoji balans.

Milica je potom otkrila da je za dva meseca uspela da izgubi čak 15 kilograma, a da joj je najviše pomoglo to što je u tom periodu imala vreme za sebe, ali i što joj je mama spremala jela po receptima nutricioniste.

 

Foto: Republika

Milica Todorović

 

- Izgubila sam 15 kila za dva meseca i to u koroni. Nije mi bilo teško, meni je za mršavljenje najpotrebnije vreme za sebe. Kad je bila korona, kad smo svi bili zatvoreni, svi su jeli, a šta je radila Mica, Mica je mršavila! - priznala je Todorovićeva, a potom otkrila i čega joj je bilo najteže da se odrekne:

- Hleba! Hleb volim!

Pevačica je potom otkrila i koliko na smanjenje apetita u njenom slučaju utiču raskidi:

- Nisam nešto nervozna i tužna kad raskinem. Više se nerviram oko posla, što mi je bioritam poremećen pa ne spavam lepo, budim se kasno, ležem kasno - priznala je Milica između ostalog.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading