Saopštenje Sindikata policije i policijskih starešina: KAZNITI BEZOBZIRNU KRAĐU!

Autor:

Vesti

27.09.2022

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Oglasio se sindikat policije i policijskih starešina, njihovo saopštenje prenosimo u celosti.

Saopštenje Sindikata policije i policijskih starešina: KAZNITI BEZOBZIRNU KRAĐU!

Foto: Promo foto

Srpska poslovica "Ko gubi ima pravo da se ljuti" ima žalosni ali i logičan nastavak u slučaju JSD "Partizan" ali nema pravo da vrši protivzakonite i apsurdne akrobacije".

To se posebno odnosi na Miloša Vazuru, generalnog direktora FK "Partizan" i Milorada Vučelića bivšeg predsednika pomenutog JSD kome je mandat istekao čak pre tri godine. Kako je već poznato sportskoj javnosti ova dvojica, dosada neprikosnovenih arbitara svega o čemu se odlučivalo u JSD "Partizan", izgubili su vlast jer je na mesto predsednika legendarnog sportskog društva, glasovima 17 predstavnika klubova izabran Ostoja Mijailović.

Sada sledi zaplet u mafijaškom stilu: Vazura i Vučelić odvajaju fudbalski klub "Partizan" od istoimenog sportskog društva a zapanjenost ovakvim besramnim i nečuvenim potezom u sportskoj javnosti, i nesamo u njoj, je ogromna.

Sindikat policije i policijskih starešina, koji je dobro upoznat sa strukturom organa u fudbalskom klubu, prisiljen je da pokrene inicijativu za momentalno izbacivanje pa i procesuiranje svih lica iz uprave ovog kluba koja dolaze iz kriminalnog miljea, čija se imena nalaze u policijskim dosijeima i belim knjigama kriminala u Srbiji.

Jer, jasno je da njihovo prisustvo u sportu, pa i u ovom trofejnom klubu ne samo da nije poželjno već šteti ugledu ne samo FK"Partizanu" već i celoj Republici Srbiji.

Isto tako je važno pitanje kako su se ta lica uopšte našla u rukovodnim strukturama ovog fudbalskog kluba a, posebno, kome je odgovaralo da oni budu (a i dalje jesu) u upravnom odboru i skupštini FK"Partizan? Odgovor je zapravo dat pre neki dan kada su Vazura i Vučelić doneli nečuvenu odluku koja će (bez sumnje), svoj epilog imati na sudu.

Ova apsurdna i po malo komična odluka dvojice moćnika (jednog sadašnjeg i jednog bivšeg - koji se sa tim statusom ne miri), podseća na hipotetičku pretpostavku da načelnik Uprave krimnalističke policije MUP R. Srbije izdvoji iz ministarstva celu kriminalističku operativu u zasebnu celinu.

Ali nezakonito odvajanje fudbalskog kluba najmanje je bilo motivisano povređenim sujetama neizabranog Vučelića i njegovog štićenika Vazure. Reč je, naravno, o novcu jer je fudbalski klub potencijalno ubedljivo najisplativiji deo sportskog društva. Što se ne zna gde će FK"Partizan" igrati, jer je stadion vlasništvo sportskog društva, to je za njih najmanji problem. Zapravo za svu tu družinu, najveći problemi tek predstoje pred pravosudnim organima ove zemlje.

Komentari (0)

Loading