HAOS U HUMSKOJ POD VUČELINIM I VAZURINIM RUKOVOĐENJEM: Partizanu uništili blago, a kriminalci kolo vode!

Autor:

Sport

13.09.2022

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Talentovani fudbaleri više ne stasavaju u Zemunelu i ne stižu preko crno-belih do reprezentacije, dok se navijači međusobno ubijaju a na stadion ne dolaze.

HAOS U HUMSKOJ POD VUČELINIM I VAZURINIM RUKOVOĐENJEM: Partizanu uništili blago, a kriminalci kolo vode!

Foto: Starsport

Milorad Vučelić i Miloš Vazura

Jugoslovensko sportsko društvo Partizan palo je na najniže grane! I to za vreme rukovođenja predsednika Milorada Vučelića i njegove desne ruke Miloša Vazure, predsednika i direktora FK Partizan, koji se titulom nije okitio u poslednjih pet godina, koliko Crvena zvezda dominira.

TITULA NI OD KOROVA

Međutim, ne škripi samo u fudbalu. Jedan od dva najveća sportska kolektiva u Srbiji nije uneo šampionski pehar u klupske vitrine već četiri godine u pet najvećih sportova u nas fudbalu, košarci, vaterpolu, odbojci i rukometu. Međutim, nije samo izostanak titula problem u crno-beloj porodici, sve daleko crnje, a sve za mandata ovog rukovodstva JSD koje godinama nije sazivalo skupštinu, iako je četvorogodišnji mandat započet u jesen 2015. odavno istekao.

Republika

Foto: Starsport

Milorad Vučelić i Miloš Vazura

ZARATILI SA KOŠARKOM

Iako možda nije najvažnija, najnovija stavka koja ide na dušu čelnicima JSD i FK Partizan je otvoren rat sa KK Partizan i njegovim predsednikom Ostojom Mijailovićem, što se nije desilo u 72 godine istorije crno-belih.

Republika

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović

Sve je kulminirao (ne)održavanjem izborne skupštine. Vazurino privatno obezbeđenje sprečilo je Mijailovića i većinu delegata da uđu na zajednički stadion u Humskoj, a on lično, kako se vidi na snimku sa sigurnosnih kamera, im je oduzimao ovlašćenja. Potom je većina izglasala Ostoju za predsednika, ali u prostorijama Teniskog kluba, dok se Vučelić, iako nije imao kvorum, samoproglasio za novog predsednika i zaključao stadion.

STADION SE RASPADA

A stadion se raspada.

Hvali se rukovodstvo FK Partizan, Vučelić i Vazura, da su ga vratili u crno-belo vlasništvo, ali im isto tako nije palo na pamet da nešto na njemu urade, već se raspada, o čemu je Republika već pisala.

UNIŠTENA OMLADINSKA ŠKOLA

Partizan je imao drugu omladinsku školu u Evropi po snazi, iza Ajaksove, koja je dala neke od najboljih fudbalera današnjice i okosnicu naše reprezentacije na čelu sa Aleksandrom Mitrovićem i Dušanom Vlahovićem.

Republika

Foto: Starsport

Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović

Danas, omladinska škola iz popularnog Zemunela ne može da da ni "bonus" za prvu postavu, jer momci koje je povukao prvi tim ne zadovoljavaju standarde. Sve se to dešava pod čelnicima omladinske škole Vanjom Radinovićem i Goranom Arnautom, koje su 2018. postavili Vučelić i Vazura, a dok kurs rada određuju kumovske, menadžerske i prijateljske veze. Titule u Omladinskoj ligi Srbije nema godinama, a nema ni Partizanovih igrača u mlađim selekcijama. Tako je na U17 Evropskom prvenstvu na kojem su "orlići" stigli do polufinala, crno-bele predstavljao samo rezervni golman Viktor Erić.

NAVIJAČI I BUNKER

I dok kvalitetan fudbal nema ko da igra, nema ni ko da ga gleda. Navijači su podeljeni u frakcije koje je teško izbrojati, međusobno ratuju i ubijaju se, a na stadion ne dolaze.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Veljko Belivuk

Ali ih je zato bilo u "bunkeru", tačnije upropašćenom klupskom restoranu, iz kojeg ih je policija pohapsila pod optužbama da su deo kriminalne organizacije Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, i da su učestvovali u njegovim zverstvima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Valjak

13.09.2022 17:09

Vidi Fotos domundjavanja dve JUDE. Zlo PARTIZANA !

VALJAK I ISTINA

13.09.2022 17:26

GENERAL KADIJEVIC POTPISAO VLASNISTVO STADIONA PARTIZANU. KAD SU ZECEVIC I BJEKOVIC BILI SPREMNI DA SAGRADE NOVI , SUTANOVAC CIGA SAKRIO DOKUMENTA. SUJETA ! VUCIC VRATIO TO SVE , SVE STO JE BILO PARTIZANOVO. KOJU ZASLUGU OVDE IMAJU VUCELA I VAZURA ,! NIKAKVU . NJIHOVO DELO JE BELIVUK I BAGRA DEO JUGA. E TO JE USPEH OVE BAGRE