OK Partizan stao uz Mijailovića!

Autor:

Sport

12.09.2022

22:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ponedeljak je predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović postao prvi čovek JSD Partizan, nakon višečasovne drame u Humskoj.

OK Partizan stao uz Mijailovića!

Foto: Starsport

Mijailović je dobio 52 glasa, od ukupno 93 i tako postao predsednik JSD Partizan.

Saopštenje povodom celokupnog dešavanja objavio je OK Partizan:

- Ovom prilikom želimo da informišemo sportsku javnost da je OK Partizan podržao kandidaturu gosp. Ostoje Mijailovica za predsednika. Žao nam je sto je vanredna skupstina Sportskog društva Partizan odrzana na ovakav način, jer to ne priliči pravim Partizanovcima i sportskim radnicima i učinićemo sve da se ove nesuglasice sto pre reše. Sportsko društvo Partizan treba da bude servis klubovima i da sa svojim infrastrukturnim i drugim potencijalima doprinese i omogući optimalno funkcionisanje svakom klubu iz crno-bele porodice.  Naš proslavljeni reprezentativac i počasni predsednik OK Partizan Željko Tanasković je imao ponude oba kandidata, za neku od sportskih funkcija, sto je velika čast za nas klub i potvrda da se u klubu dobro radi na čelu sa predsednikom Aleksandrom Stankovićem, koji je u novom upravnom odboru održane skupstine. Vizija novog predsednika Mijailovica i njegovog tima ljudi u potpunosti se poklapa sa vizijom OK Partizan, a to je da se reši strateška stvar, izgradnjom sportskog montažno demontažnog objekta, gde bi se održavao trenažni proces kako našeg, tako i drugih klubova. Verujem da ćemo zajednickim snagama prebroditi sve trenutne probleme, a sve u cilju sto boljih rezultata naših klubova - stoji u saopštenju OK Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading