Lepa Brena NEUTEŠNA nakon smrti Kornelija Kovača: Bio je previše kulturan za naše vreme, MIR i SPOKOJ njegovoj duši! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.09.2022

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se Lepa Brena nakon smrti Kornelija Kovača.

Lepa Brena NEUTEŠNA nakon smrti Kornelija Kovača: Bio je previše kulturan za naše vreme, MIR i SPOKOJ njegovoj duši! (FOTO)

Foto: Tanjug/ST/V. LUKIĆ

Kornelije Bata Kovač preminuo je danas u 81. godini od posledica koronavirusa, a tim povodom se oglasila i pevačica Lepa Brena sa kojom je Bata sarađivao i svojevremeno joj je napisao neke od najvećih hitova, poput  "Janoš", "Sanjam", "Sitnije Cile, sitnije" s kojom je hteo i da je pošalje na Evroviziju.

- Preminuo je čovek koji je imao poseban senzibilitet za muziku, originalnost pretočena u njegova dela. Previše je bio kulturan i senzibilan za naše vreme. Saradnja sa njim je bila posebno zadovoljstvo. Napisao je toliko divnih pesama i kompozicija, muziku za razne pozorišne predstave. Ono što je pisao za mene je bilo drugačije i originalno i za mene veoma suptilno i blisko. Ostaće upamćen po evergrin delima naše pop muzike. Neka mu je večna slava! Mir i spokoj njegovoj duši! - istakla je Brena, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading