VUČIĆ ARGUMENTIMA ZAPUŠIO USTA LAZOVIĆU! Blamaža poslanika "Ne davimo Beograd", predsednik ga "patosirao"!

Autor: Republika

Vesti

13.09.2022

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u debati potpuno "nokautirao" Radomira Lazovića, poslanika "Ne davimo Beograd" u Skupštini Srbije.

VUČIĆ ARGUMENTIMA ZAPUŠIO USTA LAZOVIĆU! Blamaža poslanika "Ne davimo Beograd", predsednik ga "patosirao"!

Foto: ataimages

Lazović je želeo da od Skupštine napravio cirkus, citirajući tekst pesme pevačice Maje Berović.

Ti lutaš bebo, skrenuo si s puta bebo - naveo je "mrtav ladan" Lazović, kao da ne govori pred poslanicima u Skupštini, već u kafani sa Ćutom i ostatkom ekipe.

Njegovo izlaganje, ako se to može tako nazvati, predsednik je mirno slušao i potom je došao red da odgovori.

Kako je predsednik Srbije počeo da govori, Lazović je krenuo sa upadicama i dobacivanjima. To nije poremetilo predsednika da argumentovano i razložlno, žargonski rečeno "patosira" Lazovića.

- Prvo ste mi prigovarali što ne dolazim u Skupštinu, a sad me kritikujete što sam došao. Pa odlučite šta želite, da dolazim i saslušam vas ili ne. Kažete "ti lutaš bebo, skrenuo si s puta bebo". To će verovatno ući u anale skupštine, da tokom rasprave o Kosovu govorite "ti lutaš bebo". To je najveći stepen odgovornosti koji potežete tokom ove rasprave. Nit sam bebam niti lutam. Ja imam svoju politiku i ne lutam, a vaša politika je loša - rekao je Vučić i dodao:  

- Izvinite što ne znam te pesme. Ja ne znam koja je to pesma, niti me se tiče, a vi svi što kažete da ne gledate Zadrugu gledate je i znate više od svih. A mi svi krezubi sendivčari, a vi tako pametni, mi završili fakultete sa najvišim ocenama, a vi još jedno 30 godina ga nećete završiti ma koliko se trudili, zbog vas izlazimo u susret večitim studentima i opet ga nećete završtiti ma koliko se trudili. Posle 30 godina studiranja - istakao je Vučić.

- Inače, to je pesma Maje Berović koja izdaje za Pink rekords, tako da vi Pink volite i da slušate i da gledate, ali bi da ga zabranjujete - poentirao je predsednik Srbije.

Sve vreme dok je Vučić govorio, Lazović je imao upadice i dobacivanja, verovatno želevši da poremeti predsednika Srbije, ali mu to, naravno, nije pošlo za rukom.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading