Legenda Partizana o stanju u Humskoj: Vučela i Vazura uništavaju najveličanstvenijeg giganta!

Autor:

Sport

25.09.2022

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

JSD Partizan je najveća organizacija na svetu, a uprava fudbalske sekcije svojim potezima želi da sroza to zvanje, smatra nekadašnji igrač i trener crno-belih u razgovoru za portal Republika.rs.

Legenda Partizana o stanju u Humskoj: Vučela i Vazura uništavaju najveličanstvenijeg giganta!

Foto: Starsport

Miloš Vazura i Milorad Vučelić

Predsednik FK Partizan Milorad Vučelić i generalni direktor Miloš Vazura doneli su sramnu odluku da fudbalska sekcija crno-belih napusti JSD Partizan, iako bi to po Statutu značilo da gube pravo na stadion u Humskoj, ime i grb crno-belh.

Republika

Foto: Starsport

Milorad Vučelić i Miloš Vazura

Ipak, ovaj dvojac i dalje tvrdi da stadion pripada imovini FK Partizan i nastavljaju da brukaju zvanje kluba koji je u svojoj istoriji bio i vicešampion Evrope.

Ovakvo ponašanje je usledilo nakon što je na izborima za prvog čoveka JSD Partizan pobedio Ostoja Mijailović, predsednik KK Partizan, a Vučelić tvrdi da nisu bili legitimni.

Republika

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović

Da potezi Vazure i Vučelića nemaju nikakvo pokriće u razgovoru za portal Republika.rs smatra i Ivan Golac, legendarni igrač i trener Partizana.

- Sportsko društvo Partizan najveća je organizacija na svetu, takav sastav u svim sportovima i disciplinama nema niko na planeti. Partizan je najveličanstveniji gigant, a uprava FK svojim ponašanjem želi da sroza to ime. Na ivici smo provalije, letimo – rekao je Golac na početku za naš list.

Republika

Foto: Starsport

Ivan Golac

Partizan se od starta sezone nalazi u problemima, zaostaje pet bodova za Crvenom zvezdom i pet godina zaredom nije šampion države. Na svakoj utakmici mogli su se čuti povici „Uprava napolje“, a naš sagovornik deli mišljenje sa navijačima.

- To je opšte poznata stvar. Najveći problem u FK Partizan je što nikada nismo imali pravu i sposobnu upravu da prati ono na terenu i bude pre svega domaćinska. Sa sadašnjom upravom nema titule, teško da će je skoro biti, jer je na primer ovo prvenstvo gotovo posle četiri kola – zaključio je Golac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (5)

Loading
VALJAK I NAVIJACI

26.09.2022 19:43

ZASTO DRZAVA CUTI. ZASTO DOZVOLJAVA DA DVA KRIMOSA NISTE PARTIZAN. MA U ZATVOR. VUCELIC I VAZURA ZLO KLUBA.

Navijaci ISTOK Zapad

26.09.2022 19:55

Dve bitange niste klub a zasto vlast CUTI. Dali to odgovara njihovoj mezimici. Strasno sta se radi. Politika I KRIMOSI u sport

Istorija ce suditi njima

26.09.2022 20:00

VAZURI I VUCELICU JE MESTO KOD BELIVUKA ! HITNO !

VUCELA I VAZURA U PRITVOR

26.09.2022 20:02

BAGRO NAPOLJE. AJDE KEPELJI KOD BELIVUKA. MRS U PI. MATER DRZAVO REAGUJ ,sto cutis.