FK PARTIZAN ŽELI DA OTME STADION: Čelnike fudbalske sekcije briga za porodicu!

Autor:

Sport

25.09.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnici su svi klubovi, ali angažovali smo proceniteljsku kuću jer smo poslednjih 30 godina finansirali sve u Humskoj, otkrio je Miloš Vazura.

FK PARTIZAN ŽELI DA OTME STADION: Čelnike fudbalske sekcije briga za porodicu!

Foto: republika.rs, Starsport

Fudbalski klub Partizan želi da otme stadion od ostalih kolektiva iz crno-bele porodice! Rukovodstvu fudbalske sekcije "parnog valjka", konkretno Miloradu Vučeliću i Milošu Vazuri, jasno je poručeno iz Jugoslovenskog sportskog društva Partizan da će, ako istupe iz društva, leteti i iz Humske i ostati bez imena i grba, ali njih to nije mnogo potreslo. Naprotiv, to što bi postali presedan svetskog sporta, kao najveći klub jednog kolektiva koji bi morao da se prekrsti i promeni identitet, njima nije važno, već bi samo da ostanu u svojim kancelarijama.

NE ODUSTAJU

Ako već budu morali da lete, onda bi da izvuku sve što su uložili u nešto što su jedini koristili. Naime, direktor crno-belih Vazura tvrdi da, iako je stadion vlasništvo svih klubova, tačnije JSD Partizan, oni imaju najveće pravo na njega.

- Fudbalski klub je dovoljno jak, nemojte da mislite da će dozvoliti išta od toga. Vidim da se dosta toga uzburkalo, dobio sam bezbroj poruka, poziva, šta i kako dalje, pitanja oko stadiona. FK Partizan poslednjih 30 godina, a ja sam osam godina generalni direktor fudbalskog kluba, potpuno finansira sve obaveze sportskog društva. Od plata zaposlenih do svih komunalija, koje su ogromne, a na tom stadionu borave svi klubovi. Vlasnik stadiona su svi klubovi, ali da napomenem da je FK Partizan angažovao proceniteljsku kuću, koja će da proceni ulaganja fudbalskog kluba u poslednjih 30 godina u stadion. Fudbalski klub Partizan je sve plaćao. Niko neće moći da bilo šta privatno rukovodi stadionom - rekao je Miloš Vazura u podkastu Sputnjika i paradoksalno ušao makaze sopstvenih reči.

Republika

Foto: Starsport

Miloš Vazura

ZAMAZUJU OČI

On je dodao da FK Partizan nastavlja da ulaže u stadion kao da je njihov. Među prvim će, kao zamazivanje očiju, biti saniran jedan od gorućih problema i dokaza da se stadion u Humskoj raspada uprkos pomenutih 30 godina dobrog rukovođenja i ulaganja.

- Spominju se reflektori, znam i razlog. FK Partizan je ušao u kupovinu novih reflektora i u narednim danima ćemo kupiti nove reflektore. Moramo to zbog budućih takmičenja u Evropi. To je ogromna investicija od oko 750.000 evra. Obratili smo se Savezu za pomoć, dobićemo, kao i svi klubovi, ali većinu sredstava izdvojiće FK Partizan - dodao je direktor fudbalske sekcije crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading