PREPOZNAJE SE BOLJITAK U RADU, ODNOSU I KOMUNIKACIJI: Biciklistički klub Partizan podržao Ostoju Mijailovića!

Autor:

Sport

21.09.2022

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biciklistički klub Partizan podržao je novo rukovodstvo JSD Partizan na čelu sa Ostojom Mijailovićem.

PREPOZNAJE SE BOLJITAK U RADU, ODNOSU I KOMUNIKACIJI: Biciklistički klub Partizan podržao Ostoju Mijailovića!

Foto: Starsport

Biciklistički klub Partizan se tim povodom oglasio saopštenjem.

- Ovom prilikom želimo da informišemo javnost da biciklistički klub Partizan podržava izbor novog rukovodstva na čijem čelu je gospodin Ostoja Mijailović - navodi se u saopštenju.

Klub je dodao i da je "nakon razmatranja plana i programa rada oba kandidata" dao prednost programu Ostoje Mijailovića, jer je u njemu "prepoznao novu snagu i perspektivu za razvoj sportskog društva gde će svi klubovi imati zadovoljavajući tretman".

Republika

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović

- S obzirom da je Biciklističkom klubu Partizan, zdrav odnos i dobra saradnja od velikog značaja, iz programa gospodina Ostoje Mijailovića se može prepoznati promena kao i boljitak u radu, odnosu i komunikaciji sportskog društva sa svojim klubovima - dodaje se u saopštenju.

Protivkandidat Mijailoviću na skupštini JSD Partizan na kojoj se birao novi predsednik bio je dosadašnji predsednik Milorad Vučelić.

Republika

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović i Milorad Vučelić

Mijailović je zbog neregularnosti sa većinom delegata napustio skupštinu, i organizovao posebnu sednicu na kojoj je izabran za novog predsenika JSD Partizan.

- Kako je Agencija za privredne registre Republike Srbije potvrdila i overila legitimitet izbora gospodina Ostoje Mijailovića za zastupnika SD Partizan kao i drugih organa društva u kojima su i predstavnici klubova, Biciklistički klub Partizan svoju podršku daje novim snagama uz nadu da će isti opravdati naše poverenje - navodi se u saopštenju.

JSD Partizan i dosadašnje rukovodstvo na čelu sa Miloradom Vučelićem podnelo je krivične prijave Tužilaštvu za organizovani kriminal protiv Mijailovića i lica zaposlenih u APR-u zbog falsifikovanja i zloupotrebe službeng položaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading