Raskinula sa kolegom i izgleda NIKAD BRUTALNIJE! Aleksandra Mladenović fotkama s plaže ZAPALILA mreže, o njenim oblinama SVI PRIČAJU! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.08.2022

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Nakon brojnih poslovnih obaveza, ali i privatnih situacija koje su je poslednjih meseci zadesile, pevačici je bio preko potreban odmor.

Raskinula sa kolegom i izgleda NIKAD BRUTALNIJE! Aleksandra Mladenović fotkama s plaže ZAPALILA mreže, o njenim oblinama SVI PRIČAJU! (FOTO)

Foto: e-stock/Č.VUKOJIČIĆ

Aleksandra Mladenović

Aleksandra Mladenović napokon je uspela da odvoji desetak dana i krajem avgusta otputuje u Grčku, tačnije na ostrvo Rodos!

Društvo joj pravi sestra Valentina iz Žitorađe, sa kojom uživa u letovanju. Nakon brojnih poslovnih obaveza, ali i privatnih situacija koje su je poslednjih meseci zadesile, lepoj pevačici je bio preko potreban odmor sa kog često deli fotografije sa fanovima, na kojima pokazuje sve atribute kojima raspolaže.

 

Naime, njeni brojni pratioci na Instagramu mogli su da primete koliko je zgodna, pa komentari oduševljenih fanova ne prestaju da se nižu.

Inače, kada se vrati sa odmora, Aleksandru očekuje mnogo posla oko novog albuma koji izlazi na jesen. Mladenovićka na njemu radi skoro godinu dana i uložila je puno novca kako bi to sve bilo besprekorno.

- Temeljno sam birala nove pesme i kada se vratim sa odmora, čeka me ozbiljna priprema za kraj čitavog projekta. Ne bih da otkrivam nikakve detalje, ali mogu da kažem da sam sve radila sa puno ljubavi i mislim da će to publika prepoznati i da će im se pesme svideti kao što su i meni, rekla nam je popularna pevačica.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading