Miloš Bojanić otvorio vrata RASKOŠNE VILE NA MORU: Folker uložio 150 hiljada EVRA u renoviranje, evo kako izgledaju LUKS apartmani! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.08.2022

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker pokazao kako izgleda unutrašnjost tek renovirane kuće u Baošićima!

Miloš Bojanić otvorio vrata RASKOŠNE VILE NA MORU: Folker uložio 150 hiljada EVRA u renoviranje, evo kako izgledaju LUKS apartmani! (FOTO)

Foto: ATA Images

Miloš Bojanić

Folk pevač Miloš Bojanić uložio je mnogo para i rada u renoviranje kuće u Baošićima na Crnogorskom primorju, o čemu je Srpski telegraf prvi pisao, a sad je konačno otvorio i vrata raskošne vile, koju je pretvorio u luksuzne apartmane za izdavanje.

Foto: Printskrin Youtube, Instagram

Vila Miloša Bojanića u Baošićima

 

- Mi smo stvarno uložili 150 hiljada evra u sve. Urađeno je sve iznova, jedino je ostala konstrukcija zidova. Imao sam sreću da sam to radio pre ove ukrajinske krize i ludila od cena, tako da sam uštedeo sigurno 40 odsto. Kupio sam ceo šleper pločica, celu stolariju, jedino su sitnice i sporedni materijali kupljeni naknadno.

 

 

- Hvala bogu da imam zdravlje i kondiciju da mogu mnogo da uradim sam. Neki ljudi, ne mogu da kažem zlobnici, postavljali su mi provokativna pitanja, kao, zašto ja to radim sam, zašto ne otvorim vreću. S jednim fizičkim radnikom sam sve ovo uradio, jedino sam angažovao ekipu za kupatila i podove. I to sam mogao da uradim, ali bi trajalo - ispričao je folker.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Papaja

28.08.2022 19:20

Dzabe mu sve kada ce.mu Branka uzeti pola

Paja

29.08.2022 11:46

Mnogo je kume! Smanji bar polovinu.