Miloš Bojanić u borbi sa RAKOM KOŽE, HITNO je operisan: "Kad sam saznao za tumor, ceo život mi je prošao pred očima" (FOTO)

Autor:

Zabava

04.08.2022

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Miloš Bojanić otvorio je dušu i otkrio sve detalje borbe sa rakom kože.

Miloš Bojanić u borbi sa RAKOM KOŽE, HITNO je operisan: "Kad sam saznao za tumor, ceo život mi je prošao pred očima" (FOTO)

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Poznati pevač narodne muzike Miloš Bojanić trenutno sa suprugom Brankom i unucima uživa na Crnogorskom primorju, gde ima kuću u kojoj provodi dobar deo godine. Pevač već decenijama ima nekertninu u Baošićima koju je nedavno renovirao.

Bojanić voli čist hedonizam, te sebi ugađa svaki dan, vožnja gliserom, kuvanje roblje čorbe, ribarenje su samo neke od aktivnosti koje svakodnevno upražnjava. No, kako se prilikom velikom izlaganju suncu nije zaštitio faktorom, on je dobio loše informacije od strane doktora. 

 

Podsetimo, Bojanić je ranijih godina operisao rak kože, koji vrlo lako može da se povrati, ukoliko se ne bude štitio od sunca. 

Meni je doktor rekao da su nas bombardovali osiromašenim uranijumom i da je ogroman broj ljudi oboleo od raka. Pitao sam ga kako je to moguće kad je od bombardovanja prošlo dosta godina, on mi je rekao da je u hrani i u svemu oko nas osiromašeni uranijum, a da koža kao organ pamti, zbog čega sam oboleo od melanoma – rekao je Miloš za Svet.

Republika

Foto: ATA Images

Miloš Bojanić biografija

 

Lekar me je pitao jesam li doživeo neki veliki stres. Naravno da jesam, bio sam u „Farmi“ tri meseca i to što sam ja preživeo nije doživeo živ čovek u Srbiji. Tako da je i stres uticao na moju bolest. Dva puta sam operisan – govorio je ranije Miloš.

Posle „Farme“ sam saznao da imam maligni tumor i ceo život mi je prošao pred očima, ali odlučio sam da se borim. Imao sam neki plik na stomaku i pri prvom pogledu na njega doktorka je znala da je u pitanju rak kože. Rekli su mi da može da se vrati, ali ja se ne plašim, jači sam od raka – izjavio je Miloš posle operacije.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miloš Bojaninć u Zadruzi

 

Pevač se već godinama oseća odlično, ali se ipak čuva koliko je moguće, kako se bolest ne bi vratila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading