Prvu suprugu Miloša Bojanića NIKO NIKADA nije video! Dragica se prvi put pojavila u JAVNOSTI, evo kako izgleda žena koja mu je rodila NASLEDNIKE! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.08.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Bojanić celu noć slavio sa prvom ženom.

Prvu suprugu Miloša Bojanića NIKO NIKADA nije video! Dragica se prvi put pojavila u JAVNOSTI, evo kako izgleda žena koja mu je rodila NASLEDNIKE! (FOTO)

Foto: ATA Images

Miloš Bojanić

Poznati folker Miloš Bojanić ostavio je suprugu Branku na velelepnom posedu u Crnogorskom primorju, pa doleteo avionom u Beograd, gde je celu noć slavio s prvom ženom Dragicom, s kojom ima sinove Baneta i Mikicu.

Republika

Foto: ATA Images

Miloš Bojanić i supruga Branka

Naime, povod okupljanja porodice bilo je punoletstvo pevačeve unuke Aleksandre. Gala proslava 18. rođendana ćerke starijeg pevačevog sina, koji je takođe pevač, upriličena je u jednom ekskluzivnom restoranu u prestonici, gde su u večernjim satima pristizale zvanice, počev od slavljeničinih drugara, rodbine do tatinih kolega s estrade.

Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Bane Bojanić proslavio ćerkin 18. rođendan

Među prvima je stigla pevačica Sanja Đorđević, koja je Banetova velika prijateljica još iz vremena "Zam produkcije", kada su oboje harali. Ona je došla s ćerkom Ivanom, a slavljenici je na poklon donela kovertu. Odmah nakon nje došao je i ponosni stric Milošev mlađi sin Mikica zajedno sa suprugom, sinom, ćerkom i majkom Dragicom, inače Miloševom prvom suprugom. S obzirom na to da su se razveli pre mnogo godina, ovo je prvi put da se Dragica pojavila u javnosti, te ispozirala pred foto-reporterom Republike.

Republika

Foto: Srpski telegraf

Prva supruga Miloša Bojanića

Među poslednjima, sa dva sata zakašnjenja, zbog kašnjenja leta iz Crne Gore, pristigao je i ponosni deda Miloš Bojanić.

Odmah po dolasku pala je porodična fotografija u punom sastavu. Bojaniću je konačno bilo srce na mestu jer su mu se oba sina, oba sokola, kako in on zove, vratila u Srbiju da nastave živote i karijere u domovini umesto u tuđini.

- Ljudi, pa ja sam večeras van sebe i najsrećniji sam na svetu! Konačno su moji sokolovi sa mnom posle 18 godina - rekao je s uzbuđenjem pevač, koji je posle toliko godina delio najlepše emocije sa prvom ženom.

Republika

Foto: Srpski telegraf

Miloš Bojanić

Inače, ovu noć njegova druga, odnosno, aktuelna supruga Branka, nije bila pored njega jer je ostala u Crnoj Gori da čuva kuću, dok je on evocirao uspomene s prvom suprugom Dragicom, od koje se davno razveo. Za njih dvoje, kao bivše supružnike, ovo je bio veliki dan jer je u pitanju njihova unuka, koju oboje beskrajno vole i čije punoletstvo ih je posle toliko godina ponovo spojilo.

Pesma za sinove, moje sokolove

Miloša su toliko spucale emocije kad je odlučio da iznenadi sinove novom pesmom, koju je posvetio njima, da su mu u jednom trenutku bile pune oči suza.

- Ovo je za mene kraj. Spremio sam im pesmu kojom ću ih obradovati. Posvetio sam je njima, mojoj porodici, svim porodicama. Ne znam kako ću izdržati da je pevam, a da ne plačem. Unuka je od mene dobila kovertu, a pre toga su sve dobile zlatne lance - rekao nam je Miloš, koji je sve vreme bio emotivan i na ivici suza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Ahahahahha

12.08.2022 08:55

Prvu suprugu Miloša Bojanića NIKO NIKADA nije video! - Pa ni on sam! ahhahahahaha kakve gluposi pisate a mi jos gluplji pa citamo!