Vesna Zmijanac PUCALA u LJUBAVNIKA! Kristijan Golubović otkrio pevačicine najveće TAJNE: Zbog Ćente je htela lokal da DIGNE U VAZDUH!

Autor:

Zabava

11.08.2022

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović otkrio sve tajne Vesne Zmijanac.

Vesna Zmijanac PUCALA u LJUBAVNIKA! Kristijan Golubović otkrio pevačicine najveće TAJNE: Zbog Ćente je htela lokal da DIGNE U VAZDUH!

Foto: ATA Images/St/N.Pančić

Vesna Zmijanac nikada nije krila svoju prošlost, kao i poroke koje je imala, a pričalo se i da je 1998. godine u samoodbrani pucala u svog tadašnjeg ljubavnika koji je na silu pokušavao da joj uzme novac. Celu tu priču potvrdio je i Kristijan Golubović.

Republika

Foto: Republika.rs

Kristijan Golubović o Vesni Zmijanac

- Ja sam sve to čuo. Ona je dosta radila u Nemačkoji nekoliko puta me je molio pokojni Ćenta da intervenišemo za nju jer su gazde klubova znale da je ne plate. Ćenta je baš bio dobar s njom, on nam je pričao da je ona luda, za čas može da se potuče, da ne da ona na sebe. Bila je spremna na sve. Život je toliko kalio da je naučila sama da se brani. Bila je okružena mangupima. Ja sam išao u Štutgart na Ćentin zahtev da joj pomognem da naplati nešto i pohapsili su nas jer nas je taj gazda prijavio za iznudu novca. Ćenta je uvek lepo pričao o Vesni. Ona mu je jednom prilikom rekla: “Ako ti ne možeš ovo da mi završiš, ja ću lično dići lokal u vazduh, jer taj novac sam krvavo zaradila”. Ja nisam verovao da je toliko luda, ali kaže mi Ćenta: “Krile, nemaš pojma koliko! Opasna je”. Što se tiče te pucnjave, ja sam to čuo dosta kasnije, nakon što se dogodilo, bila je to opasna afera. Ne čudi me, toliko je te pevačice život tukao da moraju biti opasne žene. Mislite da je to lako same po tim kafančugama sa svakakvim budalama. Ja Vesnu poštujem jer je otvoren lik, pričala je i o alkoholu, narkoticima, svemu što je radila, dok su druge kao velike dostojanstvene dame! Ma daj, gura im se u gaće i sise šta stigne - rekao je Kristijan za Sve.

Republika

Foto: ATA Images

Vesna Zmijanac

Ljubavna veza između biznismena i Vesne je otpočela 1996. godine kada je pevačica imala želju da se povuče sa estrade. On joj je tada dao 100.000 maraka kako bi otbvorila svoju muzičku televiziju koja bi se zvala “Sunce”, ali se to nikad nije desilo. Veći deo novca je uložila u kuću na Bukulji, dok je ostatak potrošila, a kada joj je rekao da novac vrati, ona je navodno poludela, rekavši da je to bio poklon.

Naime, ona je očekivala da pravi muškarac to nikada ne bi uradio, a kada je jedne noći upao kod nje u kuću kako bi na silu uzeo novac ili nakit, ona je u strahu uzela pištolj i ispalila dva metka. Zakonski nije i gonjena jer se sve desilo u samoodbrani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vladimir

11.08.2022 17:16

Ona je valjda mislila da je lik tatin sin i da ne mora pare da vrati,a i lik je budala kad joj je dao tako na lepe oči