Igraće u Ligi šampiona? Potpisao Erik jirka!

Autor:

Sport

11.08.2022

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvanično!

Igraće u Ligi šampiona? Potpisao Erik jirka!

Foto: Starsport

Bivši fudbaler Crvene zvezde Erik Jirka novi je fudbaler Plzenja, saopštio je danas prvak Češke.

Jirka je u Pzenj stigao kao slobodan igrač iz Ovijeda i potpisao ugovor na tri godine.

- Srećan sam i radujem se što ću igrati za Plzenj. Bio sam uzbuđen kad mi je agent rekao za ponudu Plzenja. Biće mi veliki motiv da se borim za plasman u Ligu šampiona, kao što je za sve fudbalere našeg tima. Spreman sam da učestvujem u mečevima i pomognem ekipi- izjavio je Jirka za klupski sajt Viktorije Plzenj.

 

 


Slovak će se staviti na raspolaganje treneru Mihalu Bileku za gostovanje Karabagu 17. avgusta u plej-ofu za elitno evropsko klupsko takmičenje.

- Erik je brzo krilo koje se savršeno uklapa u naš stil igre. Ne bi trebalo da ima problem da se adaptira u novu sredinu- izjavio je trener Plzenja Mihal Bilek.

Erik Jirka stigao je u Crvenu zvezdu 2019. godine, ali je vreme provodio uglavnom na pozajmicama u Radničkom iz Niša, poljskom Gornjiku i španskom Mirandesu.Prošlog leta Slovak je za sumu od 500.000 evra prešao iz redova prvaka Srbije u španski Ovijedo.

 

 

Podsetimo, ekipi Plzenja je ostao još jedan stepenik do grupne faze Lige šampiona pošto u plej-ofu igraju dvomeč protiv Karabaha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading