Darko Lazić PREŽIVEO operaciju želuca, a sada je progovorio o stanju Miljane Kulić i otkrio koju je FATALNU GREŠKU napravila!

Autor:

Zabava

11.08.2022

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić o Miljani Kulić i operaciji želuca.

Darko Lazić PREŽIVEO operaciju želuca, a sada je progovorio o stanju Miljane Kulić i otkrio koju je FATALNU GREŠKU napravila!

Foto: e-stock/K.SULEJMANOVIĆ/ST/D. KADIĆ

Pevač Darko Lazić imao je problem sa viškom kilograma koji je odlučio da reši smanjivanjem želuca, a kako je njegova operacija prošla bez ikakvih problema, on je otkrio kakvu grešku je Miljana Kulić napravila nakon iste operacije, kao i kako je izgledao njegov život nakon zahvata.

- Prvu cigaru sam zapalio nakon par dana, to nije toliki problem. Ali, svega ostalog sam se pridržavao. Nisam pio dugo, to je strogo zabranjeno. Prvi alkohol sam uzeo tek nakon pet meseci i to je bilo vino. Što se hrane tiče, tri meseca sam bio samo na čajevima i supama, ništa, bukvlno ništa van toga. Pratio sam sva uputstva lekara - rekao je Darko za Informer, pa se šokirao kada je čuo da je konzumirala kafu:

Republika

Foto: ATA Images

Darko Lazić o operaciji želuca

- Kafu? To nikako nije smela da radi. Kakva kafa za želudac? Ni slučajno. Ja i ne pijem kafu, pa nisam morao ni da se odričem kafe, ali znam da ne sme kafa da se pije.

Republika

Foto: Youtube Zadruga Official

Miljana Kulić

On je takođe otkrio i da je sve svoje nastupe u tom periodu otkazao, kao i da je nastavio sa pevanjem kada mu je doktor do dozvolio.

- Prvi nastup sam imao tek nakon mesec i po dana, dotle sam odmarao. Vratio sam se u zadimljen prostor, ali nije to toliki problem. Siguran sam da je kod Miljane najveći problem to što je vrlo brzo išla na let za Beograd i to što sad čujem, da je pila kafu. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading