STIGLO VREME ZA NAPLATU! JK konačno priznala da je LAGALA: Više volim životinje od Duška Tošića!

Autor:

Zabava

17.08.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša progovorila o razvodu.

STIGLO VREME ZA NAPLATU! JK konačno priznala da je LAGALA: Više volim životinje od Duška Tošića!

Foto: ATA Images

ata images

Nakon više od deceniju prikrivanja i upadanja u sopstvene laži Jelena Karleuša je iznela pravu istinu o propalom braku s Duškom Tošićem. Početkom jula, kao bomba, odjeknula je objava da su se pevačica i fudbalski menadžer razveli posle 14 godina braka. Ni jedno ni drugo se nakon toga nisu oglašavali, a Jelena je sada prvi put iznela u javnost sve ono što je ranije demantovala.

Republika

Foto: Republika

Jelena Karleuša o razvodu

Naime, Karleuša je bez ustezanja priznala da o Dušku više neće govoriti, te da on treba debelo da zasluži i nešto lepo uradi da bi ga komentarisala.

- U objavi o razvodu nisam preterala. Mora da se nauči pameti. Nemam više godina za gubljenje. Ili-ili mi je sve odsad u životu. Nemam više toleranciju. Izgubila se za ove 44 godine trpljenja. Uostalom, neću više da pričam o Dušku, kad zasluži nečim lepim, pomenuću ga, do tada me pitajte o ljubavi prema životinjama - kaže Jelena za Stori i tvrdi da su je muškarci uvek napadali, čak i Tošić, te da se sama brani otkad zna za sebe:

Republika

Foto: ATA Images,

Jelena Karleuša i Duško Tošić se razvode

- Mene nikad nijedan muškarac nije zaštitio, zaključno s mojim. Uvek su me napadali, vređali, ponižavali javno, a da nikom nije palo na pamet da me odbrani kao ženu. Branile su me samo žene, zato ne dam na njih. Najopasnije su žene koje prođu sve krugove pakla, ko preživi ono što sam ja, ne oseća ni bol ni udarce, ni poniženje ni pritisak, tugu razočarenje, ništa, samo želju za preživljavanjem i vrlo često za osvetom, nažalost.
 

Jelena se dotakla i mezimica Atine i Nike, te objasnila da je naišao period koji je težak za svakog roditelja.

Foto: Petar Divac, Vladimir Lukić, Profimedia

Jelena Karleuša više ne želi da govori o Dušku Tošiću

Veći stres je kod kuće nego na bini

- Uskoro pune 13 i 14 godina i period je nikad teži i za njih i za mene. Borim se kako znam i umem s dve devojčice u pubertetu koje vrlo pristojno podnose pritisak slave majke. Teža i stresnija je situacija u kući, slava je manji problem. Borim se kao lav da ih zaštitim i ojačam - završava pevačica.
 

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena Karleuša

Popović me nije zvao na svadbu, a planirala sam da svima pokvarim taj dan

Da prijateljstvo na estradi nestaje čim se promeni član žirija u "Zvezdama Granda", dokaz je da Jelena Karleuša nije dobila poziv na venčanje sina Saše Popovića i Suzane Jovanović.

- Izgleda da je tako, nisu me zvali, mada ne idem po svadbama. Tu bih napravila izuzetak da pokvarim svima dan, ali, eto. Dobili su šta su tražili i ide im kako su zaslužili. Ponosna sam na čist obraz i srce - izjavila je Jelena. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading