Karleuši se BRAK definitivno RASPAO, utehu odmah pronašla u ZAGRLJAJU NOVOG MUŠKARCA: On je potpuno drugačiji od Duška Tošića, Jelena upecala PREMIJU! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.03.2022

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brak Jelene Karleuše je svakodnevna tema u javnosti, a sada je otkriveno i kom muškarcu se nakon razvoda bacila u zagrljaj.

Karleuši se BRAK definitivno RASPAO, utehu odmah pronašla u ZAGRLJAJU NOVOG MUŠKARCA: On je potpuno drugačiji od Duška Tošića, Jelena upecala PREMIJU! (FOTO)

Foto: Instagam/karleusastar

Jelena Karleuša

Kada se u martu 2005. godine, završio kratkotrajni brak Jelene Karleuše i Bojana Karića pevačica nije mnogo tugovala, naprotiv. Prvo je promenila bračni status, a potom i frizuru, što joj je, kako je rekla, donelo i promene na ljubavnom planu.

Nju je, kako je i sama tada priznala, samo nekoliko meseci kasnije osvojio beogradski biznismen Vladan Marić.

Republika

Foto: Youtube/printskrin/Paparaco lov

Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ

 

 Ispada da je dovoljno učiniti nešto s kosom da bi se čitav život preokrenuo. Moj slučaj je još jedan primer tog fenomena. Splet okolnosti je bio takav da izgleda kao da je moj „Merlin Monro look“ stvorio novog dečka. Bilo je to u trenutku kad sam verovala da mi se duša pretvorila u emotivnu olupinu. Imala sam ludu sreću – priznala je tada Jelena za Gloriju.

– Upoznao nas je Darko Kostić u Budvi. Osim što je do bola lep i zgodan, Vlada me je osvojio senzibilnošću, finim manirima i zaštitničkim stavom. Ali, nije mu bilo lako da me dobije. Lavovski se borio za moju naklonost – bila je iskrena pevačica.

Republika

Foto: instagram.com

Jelena Karleuša Instagram

 

Vladan je bio poznat i kao brat žestokog momka beogradskog podzemlja, Gorana Marića Mareta, prvog supruga Sonje Lazetić, koji je 2009. brutalno ubijen, a njegovo zapaljeno telo pronađeno je u spaljenom džipu.

Međutim, kada se to desilo Karleuša je već bila u braku, ali ne sa Vladanom, već sa Duškom Tošićem.

Naime, njena veza sa beogradskim biznismenom potrajala je svega nekoliko meseci, a onda je upoznala poznatog fudbalera, koji je bio Marićeva sušta suprotnost.

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena Karleuša i Duško Tošić

 

 Obično sam ja bila ta koja je birala muškarce, ali kada je reč o Dušku – on je bio taj koji je mene izabrao i nije odustao. Ja sam neko ko je na prvu loptu odbojan, agresivan i malo koji muškarac je prelazio preko tog mog vrlo agresivnog stava, ali on je zacrtao svoju priču – istakla je svojevremeno Jelena.

Kako je ona objasnila, od Duškovih prijatelja i saigrača je saznala da je fudbaler pre nego što ju je upoznao bio njen obožavalac.

 Posle sam saznala da je kao klinac celu sobu izlepio mojim posterima i da sam ja bila njegova životna želja. To je jedna lepa priča, koju su mi ispričali njegovi saigrači. Bila je javna tajna da Duško voli mene i drži moje slike po zidovima. Isterao je svoje – pričala je nekada pevačica, čija ljubav sa Duškom traje već šesnaest godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Dragana N

20.03.2022 16:18

Usrecio se covek!