SRBIJA JE ZEMLJA KOŠARKE: Došli su da uče od najboljih!

Autor:

Sport

19.03.2022

22:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je zemlja košarke, pa ne čudi što brojni sportski emisari iz Evrope, baš u Beograd svraćaju kako bi se uspoznali sa srpskom „tajnom uspeha“ kada je igra pod obručima u pitanju.

SRBIJA JE ZEMLJA KOŠARKE: Došli su da uče od najboljih!

Foto: Starsport

Kako prenosi zvanični portal KSS-a, Generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije, Zlatko Bolić, u društvu generalnog sekretara Udruženja košarkaških trenera Srbije Strahinje Vasiljevića, ugostio je danas predstavnika Olimpijskog komiteta Finske, Laurija Hakalu, koji je „Kuću košarke“ posetio u pratnji predstavnika sportskog sektora Olimpijskog komiteta Srbije, Petra Popovića.

U vrlo prijatnom dvočasovnom razgovoru, Hakala je želeo da se upozna za kompletnim sistemom rada i poreklom uspeha srpske košarke, stvaranjem trenera i igrača od najmlađih selekcija, odnosno sistemom kompletnog razvoja vrhunskih stručnjaka i košarkaša.

Republika

Foto: KSS

Košarkaški savez Srbije

 

Gost iz Finske se upoznao i sa istorijatom trofejnog sporta na ovim prostorima, bio je oduševljen brojnim peharima sa najvećih takmičenja i fotografijama naših reprezentacija koje su pisale istoriju svetske košarke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading