Naša pevačica dobila 11 GODINA ROBIJE, završila iza REŠETAKA: Bivšeg htela da UBIJE, scene NASILJA I KRV šokirale javnost! (VIDEO)

Autor:

Zabava

19.03.2022

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Marija Lukić završila je iza rešetaka!

Naša pevačica dobila 11 GODINA ROBIJE, završila iza REŠETAKA: Bivšeg htela da UBIJE, scene NASILJA I KRV šokirale javnost! (VIDEO)

Foto: Youtube.com printscreen

Pevačica Marija Lukić nedavno je zbog scena nasilja cenzurisana na svim video platformama, a veliku pometnju izazvala njena pesma ,,Hoću da te ubijem", koji je uklonjen odmah po objavljivanju, ali je ona sada izbacila novi u izmenjenoj verziji.

Naime, spot za hit pesmu “Hoću da te ubijem”, urađen je tako da su scene ubistva toliko verno prikazane da su online platforme sadržaj odmah banovale i poslale upozorenje. Tim koji je radio filmovanu verziju navigirao je radnju tako da je spot trebalo da bude upozorenje za realan problem u našem društvu, a to je porodično nasilje, što je na kraju spota i stajalo u tekstu.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Marija Lukić

 

Nasilje u porodici, kako navodi pevačica, ne odnosi se samo na žene, već i na muškarce, te da je stanje nacije zabrinjavajuće upravo zbog porasta ubistava iz strasti. Pesma je postala kafanski hit i pored činjenice da je spot odmah po objavi skinut sa Jutjuba i drugih video pretraživača, a kako kaže nekrunisana kraljica beogradskih kafana Marija Lukić, spotom je htela da skrene pažnju javnosti na nasilje koje se dešava pred očima svih nas:

- Nisam jedina pevačica koja ima priliku da, pevajući po klubovima i kafanama, vidi različite situacije koje se u sitnim satima, kada su gosti već pod “gasom” dešavaju. Ono sa čim se ja susrećem jesu uglavnom veoma agresivni izlivi ljubomore među parovima koji su gosti i to jesu zaista uznemirujuće stvari. Čini mi se da smo previše podlegli “rijaliti” načinu rešavanja problema u odnosima i da su ljudi zaboravili da se lepom reči i zlatna vrata otvaraju, kako kaže naš narod – kaže Marija i dodaje da je spot imao za cilj da se makar malo skrene pažnja javnosti i osvesti taj problem.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Marija Lukić Hoću da te ubijem

 

Retkost je da estrada danas upravlja svoj rad osvrćući se na probleme u društvu, pa je zato Marijin spot šerovan na alternativne načine, uprkos zabranama i tako izazvao burnu reakciju u regionu, na društvenim mrežama. Po svoj prilici spot će morati da bude cenzurisan kako bi šira publika imala prilike da ga vidi. A do tada će i dalje biti hit u beogradskim kafanama.

Inače, Marija Lukić, među ozbiljnom publikom u srpskoj prestonici, važi za pevačicu koja svojim neobičnim nastupima i neverovatnom energijom diže atmosferu do usijanja i za njene nastupe uvek se traži mesto više.

Pogledajte premijeru video spota za pesmu “Hoću da te ubijem”:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading