SKANDAL u porodici Megan Markl, britanski dvor se TRESE od drame: Isplivale ŠOK optužbe, da li je OVA ISTINA ovoliko MONSTRUOZNA? (FOTO)

Autor:

Zabava

19.03.2022

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Profil Samante Markl sestre vojvotkinje od Saseksa, na Tviteru je obrisan nakon što je iznela niz skandaloznih optužbi

SKANDAL u porodici Megan Markl, britanski dvor se TRESE od drame: Isplivale ŠOK optužbe, da li je OVA ISTINA ovoliko MONSTRUOZNA? (FOTO)

Foto: Tanjug/AP. AppleTV

Otkako se pročulo da se princ Hari viđa s glumicom Megan Markl, oglasilo se mnogo ljudi iz njenog života koji su imali štošta ružnog da kažu o njoj. Među njima su prednjačili članovi njene porodice, pre svih sestra Samanta i otac Tomas, a sada je ponovo u centru pažnje svetske javnosti njena sestra, koja se ne libi da podeli sve što joj padne na pamet.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Megan Markl i princ Hari

 

Tako je Samanta nedavno privukla mnogo pažnje na društvenim mrežama iznevši tvrdnje da Arči, prvo dete Megan Markl i princ Harija, inače vojvotkinje i vojvode od Saseksa, možda uopšte nije sin mladog Britanca, piše Glossy.

 

 

- Mislim da bi trebalo da bude obaveza da se dostave dokazi da je Arči dete rođeno iz materice moje sestre, kao i da Arči ne bi trebalo da ima titulu jer mislim da je bila uključena surogat majka — napisala je ona pre izvesnog vremena na Tviteru. — To mislim zbog fotografija koje su objavljene, na kojima bi joj stomak ujutro bio veliki, a uveče ravan.

Arči, inače, ni nema nikakvu titulu jer princ Hari nije želeo da njegov sin nosi teret koji je on nosio od malih nogu.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Megan Markl

 

Samanta veruje da ni Lilibet, mlađe dete i ćerka poznatog para, ne treba da nosi neku titulu, kao i da je i ona rođena uz pomoć surogat majke.

 Nema DNK dokaza da je Arči Harijev sin, kao što nema ni dokaza da su Lili i on rođeni iz Meganine materice — kaže sestra vojvotkinje od Saseksa.

Zbog ovih objava, profil Meganine sestre je uklonjen, a njen advokat potom je tvrdio da je nalog zapravo bio hakovan, odnosno da Samanta nikada nije izrazila ove sumnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Ne lupaj

22.03.2022 00:00

Nema dokaza ni da si ti Meganina sestra.