Komšije otkrile tajnu koju fudbaler krije: DUŠKOVA MAJKA SE RAZBOLELA ZBOG JK!

Autor:

Zabava

06.07.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Nikoleta je doskoro bila dobro, ali se nedavno razbolela. Žena je od silne sekiracije dobila šećer. Kad su deca ovde, dolazi prijatelj njenog sina, donese šta treba i ode, priča prvi komšija

Komšije otkrile tajnu koju fudbaler krije: DUŠKOVA MAJKA SE RAZBOLELA ZBOG JK!

Foto: Nebojša Mandić

Nakon što je pevačica Jelena Karleuša (43) potvrdila da se razvela od fudbalera Duška Tošića (37), koji je pre dva dana odveo decu kod majke Nikolete, naša ekipa uputila se u selo Orlovat, gde ona živi, a komšije su nam otkrile da se razbolela od stresa. Kako smo saznali, Tošić je ćerke Atinu i Niku sklonio u svoje selo dok se ne slegne medijska prašina oko razvoda. Pošto njegova majka, zbog bolesti, ne može sama da se brine o unukama, on je angažovao i prijatelja, koji u novoizgrađenu kuću odnosi hranu i ostale potrepštine za decu.

Foto: Petar Divac, Vladimir Lukić

Jelena Karleuša i Duško Tošić

- Šta da vam kažem! Nikoletu viđamo, ona je doskoro bila dobro, ali se nedavno razbolela. Žena je od silne sekiracije dobila šećer. Mora sad da promeni život iz korena, ta terapija podrazumeva svoje. Znamo da se oko nekih stvari mnogo nervirala. Stalno neki problemi sa snajkom Jelenom, ona se oko svega potresa. Ne čita novine i ne zna kakvi naslovi izlaze, ali Orlovat je malo mesto. Znate da je dovoljno 10 minuta da se proširi jedan trač. Tu dolazi Duškov prijatelj, donosio je hranu i sve što je deci potrebno. Zadrži se sat- dva, pa ode - priča nam komšija koji stanuje nedaleko od porodične kuće Tošića i nastavlja:

Foto: printscreen/instagram.com

Duško i Nikoleta Tošić

- Ja sam Nikoleti blizak komšija. Ona je vitalna, brine o živini, o unukama kad su tu, ali čim posumnja da dolaze novinari, zaključava se u kuću. Deca su čas kod nje, čas u novoj kući. Retko izlaze, verovatno su im rekli da ostanu u kući. Eventualno su na bazenu iza kuće ili na trambulini. Tu imaju sve kad dođu da se zabavljaju.

Prva komšinica nije bila preterano raspoložena za razgovor, ali nam je otkrila da postoje problemi u njihovoj porodici.

- Verujte da se svašta priča, ali svaka porodica danas ima probleme. Nije ni Tošićima sve bajno i sjajno, nisu jedina porodica u kojoj se desio razvod, tako da poštujem njihovu privatnost. Oni neće da pričaju o tome, a ja sam, kao prva komšinica, tu da poštujem njihovu želju - rekla je žena koja je insistirala na anonimnosti.

Podsećamo, kako je Srpski telegraf pisao, okidač za krah braka bila je, navodno, Jelenina afera s Duškovim kolegom Dušanom Vlahovićem. Prema našim saznanjima, Tošiću je pukao film kad su do njega došle priče kojima se igrač Juventusa, navodno, na sva usta hvalio kada dođe u Staru Pazovu, gde se okupljaju "orlovi" u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije.

Majci pozlilo i kad je Duško šamarao Jelenu

Zdravstveni problemi Duškove majke Nikolete počeli su još kada je Tošić bivšu suprugu, navodno, ošamario na Božić, ubrzo nakon što je, kako se spekulisalo, posumnjao i saznao da ga vara. Nikoleta je tada branila sina govoreći da nije istina da je fizički nasrnuo na Jelenu iako je sve ukazivalo na to da je do incidenta došlo.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Nikoleta Tošić

- Čitam šta se sve piše, ali verujte da Duško nije ništa uradio. Zašto su se posvađali, ako je do svađe uopšte došlo, to treba da pitate njih. Koliko sam upućena, sve je u redu - rekla je Nikoleta tom prilikom za naš list, a i tada se po komšiluku pričalo da joj je pozlilo od njihove svađe.

Komentari (0)

Loading