Tamara Đurić najavila KONTRATUŽBU Jeremićevoj: Starleta poslala poruku voditeljki Pinka, pa stavila tačku na odnos sa Veljom Nevoljom! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.07.2022

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Đurić najavila tužbu Jovani Jeremić, nakon njene prijave!

Tamara Đurić najavila KONTRATUŽBU Jeremićevoj: Starleta poslala poruku voditeljki Pinka, pa stavila tačku na odnos sa Veljom Nevoljom! (FOTO)

Foto: Instagram.com, ST/V. Lukić

Starleta Tamara Đurić nakon što je voditeljka Jovana Jeremić zvanično podnela prijavu protiv rijaliti zvezde Maje Marinković, se oglasila na Instagram profilu i obratila se naciji.

Republika

Foto: Tanjug/R. Prelić, ST/P. Divac, E-Stock

Maja Marinković, Jovana Jeremić i Velja Nevolja

 

Đurićeva je umešana na taj način što se u porukama koje je Jeremićeva dobila izrečeno da je ona lično dala voditeljkin broj, navodno, nekome iz klana Belivuka, koji se pozabavio celom slučajem i uputio pretnje smrću licu Pink televizije

 

Kako bi se ogradila od cele situacije, Tamara je na Instagram storiju napisala status, kojim je zaokružila priču o svemu.

- Nadam se da će policija uraditi svoj posao i videti da ovo nema nikakve veze sa mnom. Pa mogu i ja da napišem poruku u ime Putina da se zaustavi rat i da se predstavim kao on, ali u ko to poveruje, taj je za lečenje. Ja nju razumem kao majku i ženu, ali nisam ni ja ništa manje ni majka, ni žena - započela je Tamara i nastavila:

Republika

Foto: Instagram.com

Tamara Đurić o Jovani Jeremić i Velji Nevolji

 

- Ovo veze s mozgom nema, jer moraju ljudi da se odluče da li sam u svađi sa Veljom ili sam dobra. Nastavi li se ovako, ja ću tužiti nju za linč koji doživljavam zbog njene svađe sa trećom osobom - napisala je Tamara na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading