Jovana Jeremić sigurna da je Maja Marinković umešana: Htela je da mi napravi problem, jer sam stala na put K*RVARLUKU!

Autor:

Zabava

29.07.2022

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka tvrdi da je "dvesta posto sigurna" da je Maja Marinković želela da joj napravi problem, te da je ona kriva za pretnje koje je dobila.

Jovana Jeremić sigurna da je Maja Marinković umešana: Htela je da mi napravi problem, jer sam stala na put K*RVARLUKU!

Foto: N. Mutić, E-Stock

Voditeljka Jovana Jeremić nakon višečasovnog davanja izjave povodom uznemirujućih pretnji koje je dobila putem poruka tokom jučerašnjeg dana, napustila je policijsku stanicu u Beogradu, a potom je okupljenim novinarima otkrila kako je protekao razgovor u policiji.

Kako je navela, inspektori su je posavetovali da bude oprezna, a ona će slučaj, kako kaže, isterati do kraja!

Foto: N. Mutić

Jovana Jeremić

 

- Četiri sata sam davala iskaz, detaljno smo prešli sve. Ja ću reći samo ono što smem da kažem, a to je da je policija slučaj veoma ozbiljno uzela i da će biti isteran do kraja. Inspektor mi je rekao da budem oprezna, ali da ne paničim. Poruke su jezive, ljudi su bili zgroženi i videćemo šta je u pitanju, ali ja ću ovaj slučaj isterati do kraja! - poručila je Jovana.

Budući da se u pretećim porukama navodilo ime Tamare Đurić, koja je navodno osobi koja je slala poruke dala Jovanin broj, ali i Maje Marinković, koja je navodno umešana u ceo slučaj, voditeljka je izjavila da će svi koji su učestvovali biti privedeni i saslušani.

- Mislim da ovaj lik koji mi je pretio čovek koji je patološki zaljubljen u Maju Marinković koja je to iskoristila na k**vinski način. Jednom k**va, uvek k**va, pa ko se pronađe pronašao se. Ona je to iskoristila da pošalje jednog polupsihopatu i mafijaša na Jovanu Jeremić, da on mene zastraši, što se vidi u porukama, jer on meni kaže u porukama "budeš li još jednom uzela u usta ime Maje Marniković nećeš živa doći do Pinka", i da je broj navodno uzeo od Tamare Đurić. Meni je Tamara sinoć poslala poruku i ljudski je napisala "Jovana, ja sa ovim nemam nikakve veze" - rekla je između ostalog Jovana, a potom dodala:

- U nešto sam sigurna 200 posto, a to je da je Maja Marinković umešana i da je htela da mi namesti velike probleme u životu zato što sam stala na put jednom seoskom, džiberskom k**varluku - navela je Jovana u izjavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading