BUKTI RAT MAJE I JOVANE: Voditeljka ekspresno ućutkala starletu

Autor:

Zabava

24.07.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja optužila Jeremićku da konzumira opijate, Jovana je odmah postavila na pravo mesto i najavila tužbu protiv nje.

BUKTI RAT MAJE I JOVANE: Voditeljka ekspresno ućutkala starletu

Foto: Republika/O.Bogdanović

Da je starleta Maja Marinković previše sebi dala za pravo, te da je poletela, jasno je kada je ničim izazvana napala voditeljku Pinka Jovanu Jeremić, te je sramno optužila da koristi narkotike. Jovana je povodom svega izrečenog u vezi s njom najavila tužbu protiv Marinkovićke.

Naime, Maja je u žiži skandala otkako je preotela muža Pecu doskorašnjoj najboljoj prijateljici Aleksandri Subotić. Kako je ovo goruća tema i voditeljka Pinka je pitana za ovu situaciju, kao i o tome šta misli o otimačicama muževa uopšteno. Jovana je rekla da je starleta "pala u njenim očima", kao i da su žene "ljubavnice zbog para, automobila i frustracije".

Nakon ovoga Maja je osula paljbu po Jeremićki iako je ona imala najsuzdržaniji komentar, budući da starletu pljuju svi, pa čak i najbolji prijatelji zbog čina koji je uradila.

- Najpoštenijoj i najperverznijoj voditeljki Jovani Jeremić, koju mnogo volim, želim brz oporavak iz bolnice, da se izleči, da se što pre oporavi od prevelike doze opojnih sredstava - napisala je Maja uz emotikone koji plaču od smeha.

Na ove gnusne starletine uvrede Jovana nije htela da zažmuri, pa joj je brutalno odgovorila i zapušila usta zauvek.

- Maja kreće od sebe, ako ona koristi te supstance, to ne znači da svi mi koristimo. Nekima je dovoljna samo knjiga da bi bili superinteligentni i hiperaktivni na televiziji, a nekima ni kokain ni ona stvar nisu dovoljni da briljiraju, pa se upropaste kao što je ona upropastila samu sebe svojim postupcima, što u "Zadruzi", što posle nje. Jednom kurva je uvek kurva - bila je nikada iskrenija Jovana, a onda dodala kako će se njih dve verovatno videti na sudu jer neće da joj toleriše laži i klevete:

- Ne bih uopšte to dalje komentarisala u smislu ulaženja u problematiku s Majom Marinković iz razloga što je to kompletna laž i što ona zbog toga može apsolutno da bude tužena jer je iznela kompletnu neistinu vezano za opojna sredstva. Za mene se zna ko sam i šta sam, ja nisam kao ona. Maja se naljutila jer sam ja njen čin otimanja muža drugarici maksimalno osudila, kao krajnje nemoralan, što i dalje stojim iza toga. Ona je pala u mojim očima, krajnje je nemoralna osoba i ja stojim iza toga.

Jovana: Ekstremno sam moćnija od Maje u svakom smislu

Jovana Jeremić istakla je da Maja Marinković nema moć, kao i da ne barata istinitim činjenicama, što može debelo da je košta.

- Maja mora da shvati da se ne hvata ukoštac s ljudima koji su ekstremno moćniji od nje u svakom pogledu, a pre svega retorički, i da, kao sistem u borbi protiv protivnika, ne treba da koristi laž jer to može skupo da je košta. Ispada smešna - žestoko je uzvratila Jovana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mirko

24.07.2022 19:59

Ako Jovana želi da je tuži ne treba da je vredja jer će dobiti kontratužbu.

Sale

25.07.2022 06:40

Meni su njih dve nekako iste

Odgovori 11 2