Posle ČETIRI SATA Jovana Jeremić napustila policiju! Voditeljka vidno UZNEMIRENA poručila: Isteraću slučaj DO KRAJA!

Autor:

Zabava

29.07.2022

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić nakon višečasovnog davanja izjave povodom uznemirujućih pretnji koje je dobila putem poruka tokom jučerašnjeg dana, napustila je policijsku stanicu u Beogradu.

Posle ČETIRI SATA Jovana Jeremić napustila policiju! Voditeljka vidno UZNEMIRENA poručila: Isteraću slučaj DO KRAJA!

Foto: N. Mutić

Jovana Jeremić

Jovana je vidno uplašena i uznemirena izašla iz zgrade Policijske uprave za grad Beograd i novinarima otkrila detalje razgovora.

- Četiri sata sam davala iskaz, detaljno smo prešli sve. Ja ću reći samo ono što smem da kažem, a to je da je policija slučaj veoma ozbiljno uzela i da će biti isteran do kraja. Inspektor mi je rekao da budem oprezna, ali da ne paničim. Poruke su jezive, ljudi su bili zgroženi i videćemo šta je u pitanju, ali ja ću ovaj slučaj isterati do kraja! - poručila je Jovana, a potom otkrila da li je dobila policijsku zaštitu:


- Za sada ne, ali nije isključeno, s obzirom na to da je onaj koji mi je pretio, poslao navijačku pesmu protiv Brankice Stanković i rekao "ti si sledeća" - ispričala je Jovana.

Podsećamo, Jovana je prekinula odmor i jutros iz Crne Gore hitno doputovala u Beograd kako bi podnela krivičnu prijavu protiv osobe koja joj je uputila jezive pretnje, a koja se predstavlja kao "čovek Veljka Belivuka".

Slušaj, Jovana, Tamara mi je dala tvoj broj, Đurićka. Sad ti se lepo javljam i upozoravam. Budeš li još jednom Maju Marinković uzela u usta, nikad više na televiziju nećeš izaći. Tamara moja Đurić je htela pakao da ti napravi, al' sam smirivao situaciju. Zadnji put upozorenje upućeno tebi, devojko, kraj - navedeno je u poruci. S obzirom na to da Jovana nije odgovarala, usledile su pretnje: - Ćutiš, fukso. Kažu iz MUP, pocepali prijavu i bacili. Opet kukaš. Čekaju te moji "tigrovi", pred emisiju na Pinku. Sad ćemo te odučiti od mikrofona, zamenićeš ga ku**em za ceo život. Ceo život ćeš da pušiš ku**eve. Jasno! Nema više televizije za tebe. Bolesnice jedna, šta si se istripovala da si bitna. Smeje ti se cela scena - navedeno je u jednoj od brojnih poruka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading