Umešana je u JEZIVE PRETNJE upućene Jovani Jeremić, a sad je PRIZNALA sve o AFERI sa Belivukom: Tamara Đurić otkrila sve o romansi sa Veljom Nevoljom!

Autor:

Zabava

29.07.2022

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Đurić nedavno je otkrila kakvu je vezu imala sa Belivukom!

Umešana je u JEZIVE PRETNJE upućene Jovani Jeremić, a sad je PRIZNALA sve o AFERI sa Belivukom: Tamara Đurić otkrila sve o romansi sa Veljom Nevoljom!

Foto: ST/N. Pančić, Đ. Kojadinović

U jeku skandala oko voditeljke Jovane Jeremić i jezivih prepiski u kojima su joj najavili da će biti ubijena, navodno, ljudi Belivuka, u sve je umešana i starleta Tamara Đurić. Naime, kako se navodi u prepisci, Tamara je navodno dala broj voditeljke Jovane, a potom su licu Pink televizije počele da stižu užasavajuće poruke. 

 

Tamara se tim povodom oglasila i negirala da je bilo kome davala broj Jeremićeve, te je tvrdila da pomenute ljude iz Belivukovog klana ne poznaje. 

Republika

Foto: instagram.com/tamarastar89

Tamara Đurić Instagram slike

 

Podsetimo, Tamara je pre samo nekoliko meseci gostovala u jutarnjem programu, baš kod voditeljke Jovane Jeremić, te je tokom gostovanja progovorila o aferi sa Belivukom. Dosta se spekulisalo da ona duguje velike pare Nevolji, nakon čega je starleta priznala sve o tim spekulacija. 

Republika

Foto: Republika/O.Bogdanović

Tamara Đurić starleta

 

Bila je tema da ja dugujem Velji Nevolji određenu svotu novca. Ja njega u životu nisam upoznala. Ali sam se ranije zabavljala sa vođom navijača, ne kriminalcem, nego simpatizerom Partizana. Oni su se međusobno posvađali pa sam ja bila kolateralna šteta. Sigurno nisam došla kod Velje Nevolje da kupim drogu. Vidi se ko se drogira, imaju tikove, ne razmišljaju, sporo razmišljaju i imaju takav izraz lica. Misli im ne prate ''fabulu radnje'' (smeh) - zaključila je Tamara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading