U šta bi se pretvorio tenis bez VELIKE TROJKE? Cicipas otvorio karte o Đokoviću, Federeru i Nadalu!

Autor:

Sport

29.07.2022

07:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se grčki as.

U šta bi se pretvorio tenis bez VELIKE TROJKE? Cicipas otvorio karte o Đokoviću, Federeru i Nadalu!

Foto: Tanjug/AP

Grčki teniser Stefanos Cicipas izjavio je da bi "beli sport" bio neprepoznatljiv bez Rodžera Federera, Rafaela Nadala i Novaka Đokovića.

Grk je ocenio da je tzv. velika trojka i ostale igrače učinila boljim.

- Mislim da smo im sve bliži, ali Novak, Rafa i Rodžer su stvorili najbolju generaciju u istoriji tenisa. Nije lako izvdojiti se od njih. Uprkos svemu, mislim da su oni pomogli i nama da podignemo nivo igre i dođemo do nekih kvaliteta - naveo je Cicipas, koji je potom dodao da Srbin i Španac još uvek traju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Velika trojka

- Bez njih, sve bi bilo drugačije. Oni su tu već mnogo godina, a Novak je i dalje jedan od vođa, Nadal se vratio i opet osvaja titule. Naravno, verujem da mogu da nastave da pobeđuju - jasan je Cicipas.

Podsetimo da su trojica velikana kumulativno osvojila čak 63 Grend slem titule, što je podatak koji najbolje svedoči o njihovoj dominaciji u poslednje dve decenije. I, tu nije kraj, bar što se tiče Noleta i Rafe...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading