ŠOKIRAO: Briga me za to ko će biti najveći u istoriji!

Autor:

Sport

16.07.2022

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reči koje će odjeknuti!

ŠOKIRAO: Briga me za to ko će biti najveći u istoriji!

Foto: Tanjug/AP

Đoković, Nadal, Federer

Legendarni švedski teniser Mats Vilander rekao da ga ne zanima trka za najvećeg tenisera svih vremena, iako se već godinama raspravlja ko je najbolji - Novak Đoković, Rafael Nadal ili Rodžer Federer.

- Na kraju krajeva, da li je uopšte bitno ko će pobediti u GOAT trci? Ko je najveći svih vremena? Mene to ne zanima. Sva trojica su imala po tri, četiri godine tokom kojih su dominirali - istakao je Vilander.

Republika

Foto: Tanjug/TANJA VALIČ

Mats Vilander

Trostruki Dejvis kup šampion govorio je i o problemu Novaka Đokovića i mogućem neigranju na Ju-Es openu pošto nije vakcinisan.

- Sada je pravo pitanje to da li će Novaku dozvoliti da igra na US openu zbog svog vakcinalnog statusa, što je veoma bitno - kaže Maks.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković na Ju-Es openu

Sedmostruki Grend slem šampion ponovo je za kraj spomenuo Srbina koji ima 21 Grend slem, Španca sa 22, ali i Švajcarca sa 20, koji "popušta" zbog godina i povreda,

- Sada imamo razmenu udaraca Novaka i Rafe i mi smo privilegovani što tome možemo da prisustvujemo. Mene, iskreno, baš briga ko će imati najviše Grend slem titula. Pre nekoliko godina bih rekao da su brojevi veoma bitni, ali utisak je da nekoliko godina više imamo potrebu da pričamo o dinamikama njihovih karijera - zaključio je Šveđanin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading