Skandal člana kraljevske porodice: Princ Vilijam napravio gaf o kojem bruje mediji! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.07.2022

06:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraljevsku porodicu potresa skandal koju je prouzrokovao jedan od njenih uvaženih članova.

Skandal člana kraljevske porodice: Princ Vilijam napravio gaf o kojem bruje mediji! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/printscreen

Ovogodišnji Vimbldon obeležio je najbolji srpski teniser Novak Đoković koji je u velikom stilu stigao do nove, sedme krune čime je nastavio poteru za Rafaelom Nadalom kada je broj Grend slem trofeja u pitanju, ali i stigao na korak od rekorda Rodžera Federera kada je broj pehara na londonskoj travi u pitanju.

Međutim, u danima koji su usledili nakon velikog finala, glavna tema je gaf princa Vilijama koji je učinio nešto što je nepojmljivo za predstavnike britanske kraljevske porodice.

Naime, tokom četvrtfinalnog meča ovogodišnjeg turnira u Sveengleskom klubu između Kamerona Norija i Davida Gofana, princ Vilijam je vidno iznerviran nakon jedne greške britanskog tenisera, sebi u bradu izrekao:

- Ne, ne, ne, je** ga.

 

 

Na njegovu nesreću ovaj detalj zabeležile su i kamere pa se brzinom munje snimak pojavio i na društvenim mrežama, pa je ceo svet imao priliku da vidi šta je izrekao unuk kraljice Elizabete.

Jasno je da će se princ Vilijam nakon ovog gafa naći na meti kritika ne samo britanske javnosti, već i članova kraljevske porodice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading